Tænd lyset i dit hjerte – 3 workshops til at være dit indre lys og det kosmiske hjertes lys.

3 workshops med temaer fra 3 kapitler i bogen Tænd lyset i dit hjerte – Mærk at du er dig selv: Jordforbindelse, hjertekontakt og intuition, der på sin vis er tre af hinanden afhængige kvaliteter, som understøtter hinanden.

At tænde lyset i hjertet er en måde at åbne dit hjerte og tænde dit iboende indre lys, hvorfra du forbinder dig med det kosmiske hjertes lys. Det betyder at hvile i en indre tilstand af fred og rumme dig selv, som du er. I den medfødte indre godhed, vi har i hjertet, mærker vi, at det ikke handler om at være på den måde, som andre (måske) forventer. Vi kan blive hjemme i os selv trods oprørte vande omkring os.

Du kan kalde lyset i dit hjerte for dit sande Selv, din essens, din sjæleforbindelse.

Jeg ser hjertet som en portal for sjælen at udtrykke sig igennem. Og sjælens sprog er intuition. Vi opfanger sjælens budskab, den indre stemme, blandt andet med vores intuition. Derfor er hjertet en central kobling mellem sjæl og personlighed. De kan smelte sammen til en helhed.

Kig gerne ind i min gruppe Bevidst intuition

og i gruppen Energibevidsthed mellem mennesker

I dette forløb arbejder vi med det indre og det ydre lys

Når flammen i det indre lys er meget svag, flagrer vores energi. Man kan kalde det at lukke ned for at mærke energien i hjertet. Vi kan ikke mærke os selv og vi mister det indre fodfæste. Så vi læner os op ad ydre parametre for, hvad andre gør og siger. Vi tjekker de andre ud. Er de tilfredse med mig? Kan jeg stole på dem? Er jeg god nok? Kan jeg klare opgaven? Hvordan vil det hele gå? Den indre stemme bliver nedtonet – overhørt.

Sindet bliver uroligt og reaktivt, så vi kommer let til at tvivle på os selv. Vi kan få svært ved at tage beslutninger og lytter til eller ser efter det, andre gør. Vi kan være usikre på, om det vi ser og mærker i os selv og i andre, er sandt.

Når vi tænder lyset i hjertet, virker det stærkt beroligende og samtidig opløftende på nervesystemet og troen på os selv. Vi sætter os selv fri.

Workshop 3 x 2 timer for 3 – 6 personer.

Hvad kan du forvente?

I denne serie af workshops vil du:
Erfare en lidt dybere forståelse af hvem du i virkeligheden er.
Opleve den fred og glæde, der findes permanent lige bag dit hjerte.
Få intuitive redskaber til at lytte indad og udad.

Med din intuition kan du vedligeholde kontakten med dit indre lys og stole på det du mærker både i og udenfor dig selv. Alle øvelserne åbner og styrker dit iboende lys i hjertet.

Jeg har forbundet tre vigtige elementer fra min bog “Tænd lyset i dit hjerte” for det at være sig selv og føle sig forbundet med andre nemlig: jordforbindelse, hjerteforbindelse og intuition.

Hver workshop varer 2 timer og indeholder praktiske, psykiske og spirituelle øvelser. Nogle af dem skal bruges jævnligt mellem møderne for at blive nye vaner i krop og sind og skabe forandring i din hverdag. Du får redskaber, som du selv kan arbejde videre med.

Vi arbejder med en blanding af at hente lys fra det kosmiske hjerte, heale nogle gamle mønstre og forbinde os med vores Højere Selv

Om de 3 workshops

1. Jordforbindelse – kropskontakt er dit fundament for at være hjemme i dig selv. I kroppen mærker du din indre tilstand af ro eller uro, dit behov for hvile og aktivitet, og du kan mærke andres indre tilstand. Jordforbindelse giver fundamentet for at stå fast på det, der er rigtigt for dig, og du lader du dig ikke så let vælte af, hvad andre gør og siger. En god jordforbindelse modvirker tendens til tankemylder og til at overanalysere. Du rejser dig lettere efter modgang og du manifesterer dine ønsker. Jordforbindelse er ren selvkærlighed til at være mere til stede hjemme i os selv.

2. Hjerteforbindelse I hjertet ved du, hvem du er uden tvivl. I hjertet findes din indre godhed og kærlighed blandt andet i form af en kærlig og støttende indre dialog. Hjertet er en form for centrum i dig – dit indre midtpunkt mellem himmel og jord i dig. Fra hjertet kan du give og modtage i balance, mærke lethed og tillid til dig selv og livet. Hjertets intuition er evnen til medfølelse og til at løfte blikket op, hvor du ser dine egen og den andens Sjæl. Det er i hjertet, vi forbinder jordens og det kosmiske hjertes lys. Dette kan opleves som indre fred eller en lykkefølelse.

3. Intuition handler blandt andet om kontakten med dit Højere Selv og den intuitive intelligens, hvorfra vi forbinder os med en højere kilde af energi. Her sker transformation næsten som et fingerknips, fordi vi forstår og handler intuitivt. Vi ser helheder og vi ser os selv og menneskeheden som et med det Guddommelige.Hvor vi før har følt os bundet/fastlåst af fortiden, og de erfaringer vi har derfra, kan vi nu træde ind i fremtiden.

At lytte til intuitionen gør, at vi træffer beslutninger fra en dyb og bevidst kilde i os selv.

Det praktiske

Hvordan kommer du med på sådan en serie workshops?

Det kan du gøre på to måder:
1. ved at samle 3 – 6 personer inkl. dig selv og skrive til mig for en aftale
2. ved at tilmelde dig en workshop som jeg annoncerer med – her på hjemmesiden, på nyhedsbrevet eller i grupperne på Facebook og på siden Nærvær i hjertet..

Pris: 900kr. pr. deltager uanset om I er 3 eller 6 personer. Beløbet skal være indbetalt inden workshoppen.

Betaling: MobilePay 22 80 05 38

Kontakt: kontakt@krestinehartmann.dk

Jeg tilbyder dele af serien som foredrag/workshop på Sjælland: kontakt mig og fortæl, hvor det skal foregå, hvor mange mennesker du ca. forventer, der vil komme. Betaling efter aftale – alt efter om du fx er en lille butik, en organisation eller andet.

Hvem er jeg i denne kontekst?

Jeg er forfatter til bogen Tænd lyset i dit hjerte – mærk friheden til at være dig selv (2022) og til Intuitionshåndbog for innovative ledere (2006)  udgået fra forlag.
Desuden er jeg clairvoyant healer og hjertehealer med en baggrund i krop- og psykoterapi med healing samt mindfulness.