Om Krestine

Jeg har været en del omkring i livet af forskellige årsager, som er bragt af livets omskiftelighed og min nysgerrighed.

En skilsmisse i 1985 ændrede mit liv både personligt og fagligt. Mit valg om at læse til pædagog var stærkt imod min mands ønske, så han ville skilles. Jeg fik kontakt med en dame, der kunne lægge en stjerne, hvilket var meget mystisk dengang. Dette møde overraskede mig på alle måder og vækkede min interesse for det alternative. Så mens jeg uddannede mig til pædagog, undersøgte jeg det mystiske kortlæsning og astrologi som interesse.

Mine interesser vækkede mine medstuderende nysgerrighed, så jeg lagde kort og astrologi for dem. Efter den pædagogiske uddannelse blev jeg inspireret til at tage en 3-årig uddannelse som krop- og psykoterapeut med massage og healing. Under dette forløb udviklede jeg min intuition meget skarpt. Andre kaldte det clairvoyante evner, som jeg dengang ikke anede hvad var.

Det medførte at jeg i en årrække var deltids pædagog og deltids selvstændig med clairvoyant healing.

Min faglige baggrund er:
  • Socialpædagog 1990 Jægerspris seminarium – hvor jeg blandt andet mødte en gæstelærer som viste mig lidt videre på vejen og studiekammerater med astrologisk erfaring
  • Krop- og psykoterapeut med massage og healing samt en overbygning i healing af indre barn og indre kritiker 1992-1995 Oasen Frederiksberg/Kasha Hansen,
  • Clairvoyant rådgiver 1996/ Gertrud Berlon
  • Mindfulness MBSR Mindfulness Baseret Stress Reduktion 2011/Mindfullife samt diverse kurser, retreats og forløb sidenhen.
  • Mindfulness og leg for børn 2017/Hjertebarn v. Blå himmel yoga og Theraplay med neuroaffektiv udvikling
Mine praktiske erfaringer:

I 2000 åbnede jeg en klinik i Vanløse Ny energi.

Her underviste jeg i healing og klarsyn samt tilbød clairvoyant rådgivning til ledere og ejerledere samt meditationshold.

Jeg blev inspireret af mine klienter til at skrive en bog om intuition. Det var min oplevelse, at en stor del af de problemer, de kom med, kunne “løses” eller undgå at eskalere ved at bruge deres intuition.

Det blev til Intuitionshåndbog for innovative ledere. (Forlagets krav at innovation skulle indgå i bogen og titlen, selvom det ikke var det, lederne var optaget af.) Bogen indeholder interviews med nogle af min klienter og meditationsholdene samt af den tids erhvervsguru Christian Stadil.

Bogen udkom i 2006, men af familiemæssige årsager måtte jeg holde en lang pause og vendte tilbage til en fast stilling i mit fag som pædagog. Efter 4 år med pædagogisk ledelse fik jeg alvorlig stress og fandt Mindfulness Baseret Stress Reduktion. I det forløb opdagede jeg, at stressen handlede om for høje ambitioner i forhold til min personlige trivsel.

MBSR var et fantastisk redskab, så jeg tog en uddannelse og gik ud på institutioner med det til børn og voksne. Senere tilføjede jeg også hjertekohærens med HeartMath.

Jeg mærker en stærk trang til at give noget af dette med intuition og social kohærens videre.

Personligt og fagligt oplever jeg stadigvæk i mine sessioner, at det gør livet lettere for mennesker at have sin intuition med sig i hverdagen. Se siden Intuition og 3 workshops til træning af intuition

Her i 2023 har jeg opdateret min healing med Intuitiv Healing ved Marianne Lane.

Kontakt: 22 80 05 38 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Krestine Hartmann

Krestine Hartmann