Om Krestine

Krestine er krop- og psykoterapeut og psykospirituel coach

Jeg har over 25 års erfaring som krop- og psykoterapeut med at arbejde med både det bevidste og det underbevidste sind. Jeg har erfaret på egen krop og i mit arbejde, at jo bedre det indre og det ydre hænger sammen, jo bedre kan vi være vores autentiske selv.

Vi mennesker higer efter samhørighed med andre, at andre holder af os. Vi-følelsen giver glæde og tryghed. Fællesskabet vækker lykkefølelse, når det medfører kærlig omsorg, interesse og medfølelse til os selv og for andre.

Jeg er:

  • Socialpædagog
  • Krop- og psykoterapeut
  • Healingsmassør (Nordlysmassage og healing Bob Moore)
  • Træner i mindfulness MBSR og leg for børn og voksne
  • Optaget af relationer og viljen til at være den du er
  • Iøvrigt inspireret af mindful compassion og positiv psykologi
  • Passioneret livsleder og evighedsstuderende
  • Dagligt praktiserende i meditation

Min vej til mit autentiske jeg

I kølvandet på en beslutning om at skifte hest arbejdsmæssigt blev jeg skilt i 1985. Jeg var på den helt forkerte hylde og besluttede at tage uddannelse som socialpædagog. Min mand valgte at blive skilt.

Efter pædagoguddannelsen manglede jeg noget og tilføjede en uddannelse som krop- og psykoterapeut. Det blev her, jeg lagde mit fokus og videreuddannede mig i feltet. Jeg oprettede Center for ny energi i Vanløse, hvor jeg tilbød psykoterapi, massage og healing og havde udviklingsgrupper med meditation samt kurser i healing og intuition.

Af familiemæssige årsager vendte jeg tilbage til mit arbejde som pædagog i nogle år. Her fik jeg alvorlig stress og mindfulness blev min vej tilbage til et normalt liv.

Efter nogle års undervisning i mindfulness MBSR opdagede jeg, at mindfulness kan leges for de mindre børn. Så jeg kombinerede mindfulness og theraplay i børnegrupper, med stor succes. Den kontakt jeg fik med børnene var enestående og livgivende.

Nu tilbyder jeg individuelle behandlinger og forløb med krop- og psykoterapi stressterapimed og mindful selfcompassion. Små onlinekurser og workshops vil blive tilføjet vinter 2020-21

Jeg skriver artikler til siden og opslag på Facebook om de spændende emner.

Krestine Hartmann

Bøger

Krestine har skrevet bøgerne Intuitionshåndbog for innovative ledere (2006) Pædagogisk lederskab (2013), Nærvær i pædagogikken ( 2017) Mindfulness og leg på institutionen (2018) samt Mindfulness i klassen – nærværende relationer(2019). De er skrevet ud fra min personlige og faglige praksis i såvel meditations- og intuitionsundervisning som i mindfulness på institutioner og i klasser. Se bogudgivelser.