Om Krestine

Krestine er socialpædagog fra 1990. Siden har jeg bevæget mig rundt i en form for opadgående vindeltrappe med en årrække som krop- og psykoterapeut med healing 1994 og intuitiv rådgiver 1996, work-life coach 2006, træner i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) 2011 suppleret med positiv psykologi vejleder 2016.

Gennem årene har jeg haft kursuscenter i Vanløse hvor jeg underviste i healing og intuitiv rådgivning samt haft mange klienter i terapi og til healing. Jeg har undervist ledere i meditation og givet intuitiv virksomhedsrådgivning.

Fra 2008 vendte jeg tilbage på fuld tid som pædagog og pædagogisk leder. Det blev tydeligt, at der var brug for et redskab til stresshåndtering, (som jeg også selv fik brug for), så jeg supplerede med mindfulness for voksne og senere også for børn.

Jeg arbejder med energi. Det er min overbevisning, at vores nervesystemer “snakker sammen” energimæssigt, og at vores helhed af tanker, følelser og krop påvirker hinanden og vores liv. Når vi åbner vores hjerte, åbner vi også for vores indre lys – et lys der tænder lys i andre. Dette virker healende på børn og unge, og jeg har været en healende faktor for de børn, jeg har arbejdet med på institutioner og i klasser. Jeg mærker og forstår børn meget intuitivt og kan møde dem bag deres adfærd, når den er svær at forstå.

Theraplay er også en fantastisk metode til at støtte børns udvikling og vækst, og mindfulness er et godt supplement.

  • 2018 Kurser i Theraplay (Docenten)
  • 2019 efteruddannelse i Mindfulness for lærere Mindful School (online kurser fra UK og USA)

Krestine har skrevet bøgerne Nærvær i pædagogikken og Mindfulness og leg på institutionen ud fra min personlige mindfulnesspraksis og min faglige praksis på institutioner. Se bogudgivelser.

Mindfulness i klassen – nærværende relationer er udkommet primo september 2019.