Om Krestine

Krestine er krop- og psykoterapeut, Socialpædagog, mindfulness lærer.

Efter et stresskollaps i mit arbejde som pædagogisk leder i 2010 fulgte jeg et 8 ugers forløb med Mindfulness Baseret Stress Reduktion. Det var præcis det, der gjorde at jeg fandt hjem i mig selv igen.
På jobbet tog jeg arbejdet med hjem og jeg mistede kontakten med mig selv, til trods for min viden om krop og sind. Der var noget andet i spil og dette andet handlede om gamle mønstre.
Efter at jeg fandt ro tog jeg en uddannelse i MBSR og kurser i Mindful Compassion. Jeg deltog i udvidede forløb med mindfulness og loving kindness samt i mindfulness retreats.
Siden 2014 har jeg undervist i mindfulness for børn og voksne. Og jeg har skrevet 4 bøger om mindfulness
Mindfulness blev en ny måde for mig at være i livet på. Mindfulness med loving kindness er en invitation til være sig selv og åbne sit hjerte.
Min tilgang til mindfulness er på en gang meget seriøs og legende. Der er så meget glæde i mindfulness og det legende kom, da jeg begyndte at undervise børn i mindfulness og leg. Mit indre legebarn fik frit lejde – noget jeg varmt kan anbefale.

Jeg er uddannet:

  • Socialpædagog (Jægerspris seminarium 1990)
  • Krop- og psykoterapeut (Oasen 1993)
  • Clairvoyant rådgiver (Gertrud Berlon 1996)
  • Psykospirituel coaching (Hvide Hus konsulenter 1997)
  • Træner i mindfulness MBSR (Mindful Life, Seminarer.dk 2011)
  • Børneyoga og mindfulness (Hjertebarn 2017)

Samt diverse specialiseringskurser og foredrag inden for ovenstående. I de senere år særligt Mindful compassion, online Mindful School og mindfulness retreats)

Jeg praktiserer dagligt meditation og udforsker alt, der har at gøre med stresshåndtering og indre ro samt det at vende tilbage til sig selv efter stress. Det kan du læse om i diverse artikler her på siden, her er  en om Selvmedfølelse modvirker selvkritik

Privat fylder min kat og de voksne børn samt deres børn. Desuden har jeg interesseret mig for tarot og meditation siden 1986. Meditation og tarot åbner min intuition. Det skaber bro mellem min hjerne og mit hjerte – maven og hovedet.

Krestine Hartmann