Om Krestine

Jeg kanaliserer healing, energi og budskaber fra ærkeengle, opstegne mestre og det kosmiske hjerte.

En skilsmisse i 1985 ændrede mit liv både personligt og fagligt. Jeg fik kontakt med en dame, der kunne lægge en stjerne, hvilket var meget mystisk dengang. Dette møde overraskede mig på alle måder og vækkede min interesse for det alternative. Så mens jeg uddannede mig til pædagog, undersøgte jeg det mystiske kortlæsning og astrologi som interessefag.

Med den bagage studerede jeg den mystiske del af livet ved siden af mine videre uddannelser.

Jeg fandt blandt andet ud af, at jeg har haft en inkarnation i Atlantis. Folket elskede naturen. De havde alle dyr og tog sig godt af dem. Deres intuitive sanser var åbne, og de kunne se og opleve engle, mestre og naturenergierne omkring sig. De kommunikerede via telepati. Deres relationer var altså derfor helt transparente, og der var ingen løgne. De var meget dygtige til at styre deres tanker og de kunne materialisere og manifestere nemt. (De levede i det, vi i dag kalder en 5 dimensions bevidsthed)

Jeg har ubevidst kommunikeret telepatisk især med hunde og heste som barn. Senere hen, som mit sind fik ro og jeg modnedes personligt, kom også en telepatisk kontakt med mennesker. I 1996 fik jeg telepatisk kontakt med den åndelige verden, og det forstærkedes i 2016 da jeg lærte at kanalisere energi og budskaber fra den åndelige verden.

Her er eksempler på, hvordan det opleves af modtagere:

Kære Krestine, hjertelig tak for meditationen i går. Det er simpelthen fantastisk, hvor klart energien går igennem. Lige så snart du sagde, at nu lukkede du op for energien – så kunne jeg tydeligt mærke energi både i mit kronechakra og i mine hænder.
Følelsen var kærlighed – stor kærlighed – følt i hele kroppen – i flere timer efter meditationen. Nu har jeg stor ro og følelsen af balance. Lene Thorup

Kære Krestine nu har meditationen og budskaberne haft tid til at bundfælde sig, og jeg vil atter takke dig for oplevelsen. Jeg mærkede en gennemstrømmende, rensende, hvid og lysegul lys-energi i hele kroppen, mærkede sitrende arme. Jeg har båret lyset med mig i hjertet siden, og det har gjort en forskel. Jeg trækker bevidst på energien, når det føles svært.

Budskaberne fra ærkeenglen Raziel ramte meget præcist. Jeg tager især imod sætningen om at være på det rette sted som en gave. Det var interessant, som den blev understreget, ved at du sagde det to gange. Det gav ro i mit tankemylder. Ann Sofie Grønbech

Krestines faglige baggrund er:
  • Socialpædagog 1990 Jægerspris seminarium – hvor jeg blandt andet mødte en gæstelærer som viste mig lidt videre på den spirituelle vej.
  • Krop- og psykoterapeut med massage og healing samt en overbygning i healing af indre barn og indre kritiker 1992-1995 Oasen Frederiksberg/Kasha Hansen.
  • Clairvoyant rådgiver 1996/ Gertrud Berlon.
  • Mindfulness MBSR Mindfulness Baseret Stress Reduktion 2011/Mindfullife samt diverse kurser, retreats og forløb sidenhen.
  • Kanalisering af engle og mestre ved Ilse Johannesen 2016 Den gyldne sol
  • Energibevidsthed og bevidsthedsenergi og Intuitiv healing med hjertehealing 2023 – v/ Marianne Lane Ny tids shaman.
Mine praktiske erfaringer:

I 2000 åbnede jeg en klinik i Vanløse Ny energi.

Her underviste jeg i healing og klarsyn samt tilbød clairvoyant rådgivning til ledere og ejerledere samt meditationshold.

Jeg blev inspireret af mine klienter til at skrive en bog om intuition. Det var min oplevelse, at en stor del af de problemer, de kom med, kunne “løses” eller undgå at eskalere ved at bruge deres intuition.

I 2006 udgav jeg Intuitionshåndbog for innovative ledere på lederforlaget Birmar. Bogen indeholder interviews med nogle af min klienter og meditationsholdene samt af den tids erhvervsguru Christian Stadil. Kan nu kun lånes på bibliotek.dk

Efterfølgende har jeg haft en periode med pædagogisk arbejde og undervisning i mindfulness indtil jeg genoptog healing og kanalisering i 2017.

Kontakt: 22 80 05 38 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Krestine Hartmann

Krestine Hartmann