Om Krestine

Krestine er krop- og psykoterapeut og livscoach med en spirituel tilgang

Jeg har i over 25 år været meget optaget af sammenhæng mellem krop og psyke. Siden jeg startede som krop- og psykoterapeut 1994 og senere healer, har jeg været bevidst om, at jo bedre det indre og det ydre hænger sammen, jo bedre kan vi være vores autentiske selv.

En af måderne det indre og ydre kan være i harmoni er ved at hele de gamle sår. Uhelede sår styrer os fra det ubevidste. Mit speciale er spirituel livscoaching og kontakt med det indre barn

Ved at heale det indre barn kommer vi i kontakt med det autentiske selv – vores essens.

For mig er spiritualitet en naturlig evne, vi alle er født med. Det giver adgang til vores essens og intuition. Det er en følelse af at være forbundet til noget større. Når vi er i kontakt med det intuitive, kan vi mærke og føle, i stedet for at tænke os til hvad der føles rigtigt og forkert i vores liv. Vi bliver mere autentiske og tilstede i livet.

Jeg er:

  • Socialpædagog
  • Krop- og psykoterapeut
  • Regressionsterapeut (genkaldelsesterapi)
  • Træner i mindfulness og leg for børn og voksne
  • Optaget af relationer og viljen til at være den du er
  • Iøvrigt inspireret af mindfulness og positiv psykologi
  • Passioneret livsleder og evighedsstuderende
  • Dagligt praktiserende i meditation

Min vej til mit eget autentiske jeg

I kølvandet på en beslutning om at skifte hest arbejdsmæssigt blev jeg skilt i 1985. Jeg var på den helt forkerte hylde og besluttede at tage uddannelse som socialpædagog. Min mand valgte at blive skilt.

Efter pædagoguddannelsen manglede jeg noget og tilføjede en uddannelse som krop- og psykoterapeut. Det blev her, jeg lagde mit fokus og videreuddannede mig i feltet. Jeg oprettede Center for ny energi i Vanløse, hvor jeg tilbød psykoterapi, parterapi og havde udviklingsgrupper med meditation.

Af familiemæssige årsager vendte jeg tilbage til mit arbejde som pædagog i nogle år. Her fik jeg alvorlig stress og mindfulness blev min vej tilbage til et normalt liv. Jeg opdagede, at mindfulness kan leges for de mindre børn. Så jeg kombinerede mindfulness og theraplay i børnegrupper, med stor succes. Den kontakt jeg fik med børnene var enestående og livgivende. De lærte mig en masse, som jeg bruger i mit arbejde med de voksnes indre barn.

Læs mere om indre barn og hvordan det har indflydelse på dig og dine børn samt dit arbejde med børn her

Krestine Hartmann

Bøger

Krestine har skrevet bøgerne Intuitionshåndbog for innovative ledere (2006) Pædagogisk lederskab (2013), Nærvær i pædagogikken ( 2017) Mindfulness og leg på institutionen (2018) samt Mindfulness i klassen – nærværende relationer(2019). De er skrevet ud fra min personlige og faglige praksis i såvel meditations- og intuitionsundervisning som i mindfulness på institutioner og i klasser. Se bogudgivelser.