Udtalelser om healing og klarsyn

online healing og klarsyn

Bedre søvn og hjem i mig selv og min sjæl

Jeg har nu haft 2 sessioner med healing og klarsyn hos Krestine.
Så snart jeg mødte/så Krestine og hørte hende tale, fik jeg den største ro og tillid jeg længe har følt.
Krestine ramte spot on med sit klarsyn, på nogle essentielle udfordringer, jeg kæmper med.

Jeg oplever, når Krestine guider og healer mig, så kommer jeg så nemt hjem i mig selv, i kontakt med min inderste sjæl og det er meget rørende. Jeg oplever at komme i kontakt med min følelser og har mødt mit indre barn, som jeg har taget til mig og med mig, og ikke mindst, får jeg ro og håb om, at det hele nok skal gå.
At blive guidet og healet af Krestine, skal opleves. Det er svært at beskrive med ord, hvor rørende, hjælpsomt og ro-givende det er.
Ligeledes laver Krestine de dejligste støttende lydfiler, som for mig, er blevet noget jeg lytter til mange gange, ikke mindst når jeg skal sove. De giver ro i nervesystemet og jeg har oplevet perioder med dyb søvn, som jeg ikke har haft i mange år.
Min varmeste TAK til Krestine. Lene

Smertefri

Jeg har modtaget Ny tids healing og klarsyn fra Krestine Hartmann for nogle uger siden. Krestine klarsyn var helt “spot on” og de råd jeg fik, kunne jeg bruge med det samme. Jeg fik healing for langvarige smerter i venstre ben og for smerter efter operation i leverområdet. Smerterne forsvandt helt. Jeg er stadig smertefri . Tak Krestine❤️ Jeg kan virkelig anbefale Krestines behandlinger 👌💕 Maloue Muntthe

At slippe begrænsende tankemønstre

Klarsynet gav mig et wake up call, som gjorde at healingen har arbejdet meget i mig, især den første tid efter.
Jeg fik en bevidsthed om nogle gamle narrativer jeg har ligget under for, og som har spændt ben for mig i mange år.
Ved at blive bevidst om dem, har jeg kunnet arbejde målrettet med at indlære nye fortællinger om mig selv.
Det har givet en indre ro og gjort mig ekstra opmærksom på andre gamle og skadelige tankemønstre som jeg ellers går med om mig selv.
Jeg er blevet opmærksom på, at jeg skal give min intuition mere plads, så det ikke kun er intellektet der styrer. KH Lotte

Ro og overblik i kaos

På anbefaling af en veninde kontaktede jeg Krestine. Jeg beskrev kort min ret kaotiske og stressende livssituation. Herefter gik hun i gang med at heale og kanalisere. Det var, som om Krestine satte en projektør på mig og mit liv. Jeg var dybt overrasket, mens jeg lyttede, og kunne samtidig mærke den ro jeg fik. Jeg følte mig set og forstået. Det har givet mig ro og overblik i mit før så kaotiske liv. Tusind tak Krestine. KH Helle

Klarhed og ro i tankemylder

Jeg var sygemeldt med stress dels pga. arbejdsvilkår og dels en personlig proces med at sende mit barn, der har en diagnose, på efterskole. Jeg var udkørt og fyldt med tankemylder i mit hoved. Efter nogle healinger med beskeder, der gav virkelig god mening, oplevede jeg ro med den beslutning, der formede sig i mig.
Det, der før var rod i mit hoved, havde fået orden og struktur. Jeg kan med ro i maven og sjælen (og hjertet) træde ud af det dødvande, jeg befandt mig i og gøre det, der er rigtigt for mig. Kærlig hilsen Kathrine

Mere ro og mindre migræne

Jeg har modtaget Ny tids Healing og kanalisering fra Krestine Hartmann, hvor jeg oplevede, at jeg allerede samme dag og efterfølgende, har været meget mere i balance, haft mindre uro, følt større glæde og sikkerhed ved at køre bil.
Fysisk har jeg i de sidste 3 uger kun haft få anfald af migræne, som jeg ellers lider af flere gange ugentlig. Jeg fik også nogle beskeder, som ramte spot on og som gav mig følelsen af, at blive set og anerkendt.
Jeg vil på det varmeste anbefale Krestine. Hendes ro og indsigt er virkelig fantastisk, og jeg er meget taknemlig. Det er absolut ikke sidste gang jeg skal modtage healing fra Krestine. Pia Petersen ❤️ (efter en opfølgning forsvandt 45 års plage med migræne helt).

Ro i et stresset nervesystem

Din Ny Tids Healing og kanalisering gav en følelse af at være forstået, anerkendt og “set” på meget dybt plan. Jeg følte mig pakket ind i noget meget blødt og blidt. Budskaberne, jeg fik, var styrkende, kærlige og dybt beroligende for mit stressede nervesystem. Mine varmeste anbefalinger. Louise Fuhr Rosengaard.

Brugbare redskaber

Krestine indledte sessionen med symbolske billeder fra historien om haren og skildpadden. Og der kom andre lignende symbolikker, som talte ind i mit ståsted i livet lige nu. Klarsynet gav mig nogle meget anvendelige redskaber til mine udfordringer, så jeg er taknemmelig. Det var trygt for mig at være i og dejligt at sessionen blev optaget, så jeg kan lytte til den og få flere nuancer med. Jeg kan meget anbefale Krestine og hendes healing og klarsyn, som gav mig brugbare redskaber. Hjerteligst Irene Nielsen

Tak for dejlig healing og klarsyn

Jeg følte mig tryg og guidet gennem hele seancen.
I starten fortalte du mig om hvor træt og udmattet jeg var, helt ind til benet. Og hvis nogen kom og spurgte til mig, ville jeg falde sammen og fortælle hvor udmattet jeg var. Præcis de tanker jeg havde haft selv, tidligere på dagen. Jeg følte mig set og støttet.
Healingen og din medfølende væremåde under samtalen virkede opløftende og jeg havde mere energi resten af dagen og næste dag. Jeg får brug for at “ komme i dine hænder” igen. Nina Hansen