Tarot med kanalisering

Tarot med kanalisering er et oplæg med tarot tilsat kanalisering.

Det kan kan hjælpe dig med at forstå en relation og fokusere på dine følelser, tanker og underbevidste ønsker i forhold til kærlighed og samhørighed samt forståelse af den relation, du har brug for at se dybere ind i.

Se et eksempel fra min praksis og en anbefaling længere fremme.

Se dybere ind i energien i dine relationer og:

  • Få dybere forståelse af dig selv og dit forhold.
  • Skab et stærkere lys og åben dit hjerte for relationen.
  • Løs eventuelle konflikter eller fastlåste situationer.
  • Det kan også foregå som et fælles oplæg sammen med din partner eller et voksent barn.
  • Gruppeoplæg. Jeg kan komme ud i grupper med et oplæg for gruppen. Og/eller vi kan lave nogle energiøvelser sammen til at den enkelte bliver bevidst om sin egen energi samt give slip på andres tungere energi
  • (kontakt Krestine og hør nærmere 22800538)

Et tarot med kanalisering oplæg kan give værdifuld indsigt i dit parforhold eller et kommende forhold.

Du kan blive klogere på forholdet til dine forældre og søskende, dine små eller voksne børn, venner og kolleger eller chefen. Din vennekreds, interessegruppe og kolleger.

Du kan se dig selv, og relationen til den eller dem, du spørger, til, i et mere klart og samtidig mere kærligt og/eller mere accepterende lys.

Tarot med kanalisering kan også indeholde en øvelse til at trække din energi hjem i dig selv og løfte din egen energi.

På den måde kan du blive hjemme i dig selv frem for at være “underlagt” andres energi.

At se en relation gennem en udenforståendes øjne og lidt hjælp fra oven kan give nye perspektiver og klarhed.

Se eksempler fra min praksis længere fremme

Du bliver i stand til at se den anden fra hjertet.

Det kan også være, at du indser, at du må give slip på nogle mennesker. Når vi vælger at tage afsked med et menneske eller en gruppe, kan vi gøre det med ro i sindet uden at smække døren.

Du ved indeni, hvad der er sandt  og du ved, hvad du skal gøre.

Det begynder altid med os selv:

Når du begynder at se en anden person fra hjertet, sker der noget godt i jeres relation. Du ser bagom frygten for nederlag, for at blive svigtet, afvist eller ikke forstået. Dette er alle egoets indre kampe.

Hjertemod er at hæve sig over frygten.

Netop med den klarhed du får, kan det være en hjælp til at forstå og løse eventuelle konflikter i en arbejdsrelation eller et parforhold, der er gået i hårdknude, så I kan mødes mere fra hjertet end fra egoet.

Alt er energi.

Det er vi som mennesker, og der er energi imellem os. Energien er stærkest og ofte mest følsom i nære relationer. Men den fylder også på den gode eller den svære måde mellem kolleger og andre, vi ofte er sammen med.

Se også Energibevidsthed  Og min Facebook gruppe Energibevidsthed mellem mennesker  med mange videoer og opslag om energirobusthed. Den handler i store træk om at løfte energien og at blive energirobust. En gruppe for firstmovere til den ny tids måde at tænke i energi

Eksempel fra min praksis:

Kære Krestine.Jeg brugte den øvelse, du gav mig, til at trække min egen energi tilbage overfor den kollega, jeg havde det svært med. Det var slet ikke den drænende følelse, som det plejer at være. Jeg fik en helt anden rolig opfattelse af hende, og hun virkede også mere rolig. Resten af vagten kunne jeg holde fokus hjemme hos mig selv. Det vil jeg fortsætte med sammen med din hjerteøvelse, indtil jeg kan slappe helt af i vores samarbejde“. Pia

Anbefaling til tarot med kanalisering:

Krestine var til stor hjælp, da hun med tarot og orakelkort og sin skarpe intuition hjalp mig med at se mønsteret mellem min voksne søn og mig.

Jeg blev meget positivt berørt, da Krestine trak orakelkort for fremtiden og den hjælp vi får.

Det gav så god mening at kunne gennemskue vores relation og bruge denne viden konstruktivt og fremadrettet. Jeg har meget af det med i baghovedet i vores hverdag. Anette Møller

Se et eksempel på tarotoplæg længere fremme.

Praktisk info

Det foregår telefonisk hvor du får billederne efter samtalen

Eller via Zoom hvor du får en lydfil efter samtalen

Telefon: 22 80 05 38

E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Et tarot med kanalisering oplæg på en time: 400kr

Et tarot med kanalisering oplæg på 1,5 time der inkluderer en energi- og hjerteøvelse: 600kr.

Betaling på MobilePay

Et eksempel på et oplæg

Krestine Hartmann

Krestine Hartmann

En kvinde “Susan” henvendte sig til mig for at få hjælp til at finde ud af, om hun skulle skilles eller blive i sit parforhold. Hun har været i terapi og er blevet optaget af det spirituelle, som hun har fundet ud af, giver hende mening i livet.

Jeg trak et kort for Susans” energi og det hun bringer ind i forholdet, og et andet kort for hendes mand og det han bringer ind i parforholdet. Samt et kort for det, der sker imellem dem.

Det viste sig, at hun var meget optaget af, at de får en mere følelsesmæssig kontakt. Hun savner, at han viser sine følelser og at de kan tale om det, de føler.

Hans energi viser derimod, at han foretrækker at blive i det mentale. Han ønsker at de holder samtalerne til det praktiske og det der foregår på deres arbejde og lignende.

Kortet imellem dem viste, at de nærmest kæmper hver sin kamp om energien: følelsesenergi versus tankeenergi.
Clairvoyant ”så” jeg, at der var en tredjeperson med indover. Det viste sig at være Susans mor, der havde fyldt meget i hendes liv, og moren ønsker ikke at tale om følelser. Som barn kunne hendes mor ikke rumme hendes følelser, så hun havde lært at lukke dem ned. Det var den følelsesmæssige energi, hun levede i, da hun mødte sin nuværende mand.

Nu har dette ændret sig radikalt pga en ulykke, som gjorde at hun har arbejdet med sig selv. Derfor vil hun ikke leve på den “gamle måde” mere.

Jeg trak et kort for det, som Susan ønskede at bringe ind i forholdet og det manden ønskede at bringe ind i forholdet.

For Susan var det tydeligt, at hun ville have mere åbenhed om følelser, og for manden at han ønskede status quo.

Det sidste kort var et godt råd til Susan. Det var 7 stave, som handler om integritet og om ikke at gå på kompromis med sine værdier. (Hvilket jo gælder for dem begge).

Fremtidskortet var et englekort, der handler om kærlighed i relationerne. Dette kort viste, at hun i fremtiden vil møde en partner, der kan møde hende der, hvor hun er.

Det kunne også antyde, at der vil ske en forandring i parforholdet, når Susan står fast på, hvem hun er og hvad hun tror på.

Dette er et meget kort overblik over oplægget, for at illustrere hvordan det kan foregå. Det afsluttede med en kanalisering over englekortet.

Kvinden følte sig meget opløftet og håbefuld. Hun var ikke klar til at tage beslutningen men havde brug for at lade det synke ind. Nogle dage senere skrev hun:

Tusind tak. Jeg er så meget mere afklaret og nogle valg virker helt åbenlyst nu. Jeg ved nu, hvad jeg vil og jeg starter med at tage et skridt ad gangen“.

Alt efter kortoplægget og spørgsmålet kunne jeg have guidet kvinden ind i et nyt fremtidsscenarie. Vi kunne også  havde lavet en øvelse sammen, hvor hun mødte sin mand fra hjertet og derfra mærkede, hvad der var sandt for hende.

….

Et tarot med kanalisering oplæg kan også handle om energien mellem to kolleger eller chef-medarbejder, mellem to søskende og forælder og voksen barn eller udfordringer mellem en forælder og et mindre barn.
På samme måde kan der være en fraværende far/mor, en bedsteforælder eller lærer med ind i relationen mellem forælder og barn.
Det er der meget ofte også i svære relationer på arbejdspladsen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.