KANALISERET HEALING MED BUDSKABER FRA DEN ÅNDELIGE VERDEN

Kanalisering af healing med kærlighedsenergi og budskaber fra den åndelige verden

En session varer ca. en time.
Pris: 400kr.
Første møde 200kr.
Sted: online på Zoom. Der bliver optaget en lydfil til dig.
Bestil tid:
tlf: 22 80 05 38
Email: kontakt@krestinehartmann.dk
Læs mere om Krestine

Lidt mere om kanaliseret healing med budskaber

Kroppen er energi og vores energier flyder ind i hinanden gennem auraen. Nogle mennesker er mere følsomme overfor andres energi og lader sig lettere påvirke.

Se mere om energibevidsthed

Det betyder, at vi kan være letpåvirkelige i visse relationer – og vi kan være påvirkelige i bussen, i butikker og til fester. Vi har opmærksomheden uden for os selv. Så kan det være svært at holde energien hjemme i sig selv.

Vi kan også være usikre på, om vi bor det rigtige sted, om vi er på rette hylde arbejdsmæssigt eller sammen med den rette person.

Tvivl og usikkerhed kan give tankemylder og problemer med at sove, med sygdom, smerter og stress.

Disse kan afhjælpes med energibehandling som healing. Ofte har jeg erfaret, at det at få sat ord på med budskaber fra den åndelige verden virker stærkt beroligende i sig selv. (Se et par nyere udtalelser HER).

Den kanaliserede kærlighedsenergi, heler vores energisystem (chakraer og aura), så vi med større lethed kan give slip.

Det sker ikke på tankeplanet men energimæssigt

Det betyder at du henad vejen begynder at mærke, at noget har ændret sig.

Det kan være at du reagerer på en anden måde i pressede situationer, taler til dig selv (og dermed andre) med større venlighed og mildhed, Du føler dig mindre sårbar eller udsat for andres kritik, har mere psykisk overskud og hviler bedre i dig selv. Og du kan bedre håndtere andre, der ikke er i balance med sig selv.

Vi er i en tid, hvor vi lettere kan give slip på fortidens smerte, på energiblokeringer i kroppen og på karmiske mønstre.

Ved at tage imod den helende energi opløses energiblokeringer i krop og sind.

Vi har i mange årtier forsøgt at heale fortidens smerte mentalt. Problemet er, at det virker ikke langsigtet. Vi forstår måske os selv bedre, og det er fint, men problemerne opstår igen og igen, når vi bliver pressede. Under pres er det svært at fastholde en forstået ændring, som ikke er integreret energimæssigt i krop og sind.

Antallet af behandlinger med kanaliseret healing og budskaber er individuelt.

Efter første behandling får du en fornemmelse af, af om det føles rigtigt for dig. Derfor er prisen på den første behandling 200kr. og de er givet godt ud.

Mange oplever at få mere indre klarhed, ro og følelsesmæssig balance, der forplanter sig ud i alle livsområder. Se nogle oplevelser på forsiden og på siden Om Krestine: Læs Om Krestine

Efter (og under) kanaliseret healing med budskaber kan der opstå en følelse af at være let og opløftet eller af træthed og tyngde. Det er et udtryk for, at energien arbejder.
Drik rigeligt vand efter healingen.
Følg kroppens reaktioner med kærlighed til dig selv. Det giver energien mulighed for at virke.
Fx kan smertelindring giver meget tyngde og træthed i flere dage. Her er det vigtigt at passe på dig selv, og lade energien arbejde i dig frem for at overvinde det.