Tænd lyset i dit hjerte - vær dit indre lys

Et live forløb på 6 uger i Skuldelev 4050 Skibby – maj-juni 2023

At tænde lys i hjertet er en følelsesmæssig og mental rejse hjem i sig selv, som gør livet lettere, smukkere og mere fredfyldt. Tanker, følelser og nervesystem er i ligevægt. Dette betyder, at vi har en højere grad af selvaccept, og tager ansvar for det gode i vores liv.

Når vi åbner hjertet forbinder vi os med sjælen. Deved kommer vi i dybere samhørighed med os selv og med andre. Vi ved hvem vi er og vi kan stå ved os selv.

I sjælen har vi et inderligt ønske om at føle samhørighed med andre mennesker. Det er en vigtig del af det gode liv. Samtidig er mange af vores udfordringer netop forbundet  med relationer.

Udfordringen er, når relationen til os selv er usikker. Vi beskytter os selv imod det det svære og sender ubevidst “rødt lys” signaler. Eller vi over-involverer os, pleaser og slider os selv op.

Vi er ikke tydelige om, hvem vi er, om vores grænser og hvad vi vil, fordi det ikke er tydeligt for os selv.

Tænd lyset i dit hjerte til mere glæde og frihed til at være dig selv – og du kan:

 • møde dig selv med kærlighed og tålmodighed.
 • indgå i nære og meningsfulde relationer.
 • hvile i dig selv i forholdet til andre på godt og ondt – uden at miste dig selv.
 • opleve mindre irritation og humørsvingninger.
 • opleve mere mod til at stå ved den du er og det du tror på.
 • føle dig tryg og rolig indeni trods andres uro, frygt og frustration.

Krestine (om Krestine) er psykospirituel mentor og forfatter blandt andet til bogen: Tænd lyset i dit hjerte – Mærk friheden til at være dig selv.                     

Du lærer:

En grundmetode til at åbne hjertet – porten til sjælen din sande identitet.
En metode til at bemærke forskellen på, om det er egoets frygt eller hjertet, der tager beslutninger, og hvordan du kan skifte imellem det.
En enkel og smuk metode til at følge dit hjertes vejledning i de udfordringer, du kan opleve i dit kærlighedsliv, dit familieliv, på jobbet og i dit indre liv.

Udtalelse fra tidligere kursist:

     _______________________________________________

At deltage i Krestines forløb med selvkærlighed og åbne hjertet er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har åbnet mine øjne for en helt ny verden, som vil gavne mig i livet og i mine relationer med andre. Jeg har fået flere gode læringer og værktøjer, hvoraf det vigtigste nok er, hvor vigtigt det er at jeg passer og plejer mig selv og at jeg selv er herre over dette. Jeg kan varmt anbefale at følge Krestine til at åbne sit hjerte for at pleje sig selv og sine relationer.   Zerina Palic

     _______________________________________________

Hver uge indeholder en hjertemeditation med udgangspunkt i et tema

Pris for 6 møder: 1200kr.

Mødedatoer: 16.05 – 23.05 – 31.05 – 06.06 – 13.06 – 20.06 (Vi kan tilpasse den sidste dag, hvis nogle går på ferie og vi kan fortsætte efter ferien efter behov)

TID: kl. 19 – 20.30

 Tilmelding i formularen nedenfor senest d. 15 maj

Tilmeld dig her

  Du kan også kontakte mig her:

  kontakt@krestinehartmann.dk

  SMS.: 22 80 05 38