Selvkærlighed og healing af fortidens sår til at tænde lyset i dit hjerte

Et forløb til selvhealing med kærlig omsorg og selvrespekt.

Vi er sociale væsener og vi har brug for at føle os forbundet med andre i et familie- og arbejdsfællesskab. Har vi mange sår, påvirker det evnen til at indgå i nærende fællesskaber. Vi mærker det især i parforhold og i forholdet til vores barndomsfamilie. Men også på arbejdspladsen.

Når disse sår heales, kommer hjertets indre potentialer som fred, ligeværd, kærlighed og medfølelse stærkere igennem. Vi kan slappe af og være os selv i fællesskaberne.

I forløbet åbner du for:
  • At kunne berolige dig selv, når du er bange, ked af det, frustreret og når livet er svært.
  • Healing af negative handle- og tankemønstre fx indre kritiker.
  • Afslappet frihed i dine følelser og autentisk i dine relationer.
  • Selvmedfølelse der åbner dit hjerte og skaber samhørighed.
  • Indre fred og jordforbindelse til at være dig selv.
  • At indgå i ligeværdige relationer.

Læs mere om forløbet længere fremme.

Mulighed for en personlig session i forløbet til halv pris.

Hvornår: Forløbet starter tirsdag d. 7. februar og de følgende 7 tirsdage

Tidspunkt: kl. 19-21

Antal: Max 8 deltagere af hensyn til dynamikken i gruppen og tid til refleksion

Pris: 1800kr. som kan afdrages i 3 rater: 600kr. ved tilmelding, 600kr. når forløbet starter og resten efter aftale.

Tilmelding på blanketten senest d. 5. februar 2023

Endelig tilmelding sker, når du har indbetalt depositum 600kr. på mobilepay til 22800538. Restbeløbet indbetales ved kursets start eller efter aftale.

Er du klar til at være med?

*Du er meget velkommen til at kontakte mig 22 80 05 38 for en uforpligtende samtale, eller skrive en mail om, hvor du er i dit liv og hvad du har brug for, til at få klarhed om dette er noget for dig.

Er du klar til at foretage en personlig rejse, der kommer til at gøre en forskel i dit indre og ydre liv?

 Temaerne vi vil arbejde med i forløbet:

Du skal regne med hjemmearbejde, så de ahaoplevelser og den forståelse du får kan bruges i hverdagen; og du kan begynde at mærke forskellen efter 6 uger.

Indre fred og jordforbindelse til at sænke tempoet og stå fast i modvind. Til at tro på dig selv og have ro i dig selv. At mærke din krop og dine grænser. At tage omsorg for følelsesmæssig stress og slappe mere af i krop og sind.

Selvkærlighed er at åbne dit hjerte for kærlighed med self-compassion og loving kindness der kan gøre dit liv mere enkelt og positivt. Tryghed, nærhed, selvomsorg, væren, rumme dine egne og andres følelser. At mærke hvordan det er at være dig lige i dette øjeblik. Det tænder lyset og intuitionen i dit hjerte.

Indre barn og selvhealing. Ar i hjertet kan handle om svigt og utroskab, og de kan have forbindelse til omsorgssvigt i barndommen. Healing af indre barn er dyb selvomsorg og at møde dig selv med venlighed og fuld accept af dig selv, som du er.

Kærligt modspil til den indre kritiker med en støttende indre dialog. Dit medfødte sande indre væsen er ren kærlighed, og du mærker det i hjertet. Men det er svært at mærke kærligheden, hvis den indre dialog er selvkritisk og skaber uro i sindet.

Følelsesmæssig frihed. Følelser mærkes i kroppen og du kan mestre dem, så du ikke overvældes af svære følelser, eller undgår at gøre noget, som kan vække dem. Du møder svære følelser med accept og tilladelse og du kan mærke de bløde følelser bag fx vrede, angst, frygt og hårdhed mod dig selv.

Grænsesætning er vigtigt for ligeværdige relationer. Du får sagt fra og andre ved, hvor de har dig. Det giver stress, når vi ikke sætter grænser. Grænsesætning er svært, fordi det kan være forbundet med frygt. Når du er tydelig og kender dig selv godt, sætter du naturligt grænser for andre.

Hjerterelationer. I hjertet har vi brug for samhørighed og at føle os som en del af et fællesskab, hvor vi føler os trygge og godt tilpas. Både i familien og på jobbet. Dette bliver ikke nødvendigvis tilgodeset gennem tryg tilknytning i den tidlige barndom, hvilket har betydelig indflydelse i relationerne som voksen.

Læs også om de 7 kapitler min bog Tænd lyset i dit hjerte – Mærk at du er dig selv

“Vi kan ikke trives på en arbejdsplads eller i en familie uden at føle os set og anerkendt, som de mennesker vi er. Hvis ikke man bliver set, så bliver man usynlig.
Når vi føler os usynlige og dermed ubetydelige i andres øjne, skader det selvværdet.” Axel Honnet, filosof og udvikler af anerkendelsesteorien.

 Praktisk info:

Hvordan det foregår i praksis: Helt lavpraktisk foregår det ved, at du får en mail med et link til zoom, som vi mødes på. De guidede rejser, der bliver optaget, får du tilsendt som lydfil på mail.

Indhold: To timers undervisning i de ugentlige møder med temaoplæg, guidede rejser, samtaler om det deltagerne hverisær oplever samt opgaver mellem møderne.

*Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvad du ønsker at få ud af at følge forløbet. Så du kan blive klar på, om dette er noget for dig.

Om Krestine