Psykoterapi med nærvær i hjertet – Indre barn terapi, spirituel parterapi, spirituel coaching

Psykoterapi med nærvær i hjertet kan foregå online og on the spot (som pt. er Skuldelev ved Frederikssund men under udvidelse til Storkøbenhavn)

Jeg har over 25 års erfaring som krop- og psykoterapeut og psykospirituel vejleder

Mit speciale er indre barn terapi. Alle voksne har et indre barn. Det inkluderer, hvad vi har lært som børn og hvordan det har påvirket vores selvværd og selvbillede. Vi kan foretage en indre rejse tilbage til barndommen og ændre tidlige programmeringer om, hvem vi er eller bør være. Vi kan genskabe kontakten med vores sande selv.

Læs mere om spirituelt parforhold her og kontakt mig for at høre nærmere

Du kan læse mere om metoderne med eksempler fra praksis HER

En konsultation starter med en samtale og afklaring af problemstilling

Jeg tager udgangspunkt i din aktuelle situation og det problem, du/I ønsker at løse.

Psykoterapi kan foregå på klinik i Skibby/Skuldelev. Ellers foregår det via Skype, Facetime eller et særligt mødeforum (Zoom), hvor du får en invitation – alt efter hvad der passer dig bedst.

Kontakt mig22 80 05 38 eller skriv en mail til kontakt@krestinehartmann.dk

Priser og forløb:

Gratis introsamtale 30 min på Skype eller telefon.

Enkeltsessioner varer ca. 60 min. Pris: 700kr. Klippekort på 10 gange: 6.500kr.

Parsessioner varer ca. 90 min. Pris: 1100kr. Klippekort på 5 gange 5000kr.

Et forløb med psykoterapi kan hjælpe dig til at genfinde dit autentiske selv

Viljen til at være dig. Et personligt udviklingsforløb: 7 sessioner. 4500kr. Dette forløb er en form for minikursus skræddersyet til dig. Adgang åbnes maj 2020

I forløbet får du redskaber til grounding og nærvær, der giver ro i nervesystemet og stressreduktion. Du lærer at genkende begrænsende overbevisninger, indre kritiker og skygger der styrer dit selvbillede.

Forløbet styrker din kontakt med dit autentiske selv, selvværd og selvtillid, at være tydelig og synlig, bevidsthed med dine behov og bedre relationer.

Du bliver bedre til at mærke og lytte til dine reelle behov. Fx hvilket behov der ligger bag et skænderi eller en følelse. Du kan handle mere autentisk og håndtere lignende oplevelser i nutiden på en god måde. Du kan tage beslutninger, der kommer fra dig og ikke fra fortidens sår.

Forløb betales ved bestilling – Betaling Mobilepay eller netbank. Se praktisk info

Vi kan ikke leve et liv uden smerte og sår

Vi lider alle under forskellige sår, hvoraf de fleste er påført tidligt i livet. Det er ikke altid sket af ond vilje men ofte af voksnes frustration og manglende omtanke. Små børn er meget åbne og nærværende, de optager alt, hvad de voksne gør og siger.

Mindreværdsfølelser, overbevisninger om at være uværdig eller forkert, følelsesmæssig stress og kan derfor ofte spores tilbage til tidlige og for det meste utilsigtede oplevelser af afvisning, affærdigelse, skade eller sygdom og dødsfald i familien.

Den slags sår heler ikke af sig selv. I stedet gentager smerten sig ved bestemte påvirkninger, og vi udvikler overlevelsesstrategier. Strategier og overbevisninger som sker automatisk, indtil vi er klar til at se dem i øjnene. Vi kan være yderst sårbare i mellemmenneskelige situationer eller være overfølsomme og reagere på en såret måde uden tilsyneladende grund. I nogle tilfælde kommer vi selv til at såre både os selv og andre uden at ville det, måske endda uden at være klar over det.

 

UDTALELSER

_________________________________________________________________________________________________________

Jeg har enormt stor gavn af et forløb med krop- og psykoterapi hos dig Krestine.

Med nærvær og omsorg er jeg blevet guidet ind i mit indre barn til større forståelse af gamle begrænsninger. I stor respekt for, hvor jeg er, har jeg fået nogle virkeligt gode redskaber, jeg kan bruge i det daglige, for at styrke mig i at slippe gamle overbevisninger og forstå mine egne og andres reaktionsmønstre. Forløbet har gjort mig stærkere i mig selv, og mere bevidst om at JEG SELV kan gøre en forskel. Kan varmt anbefales. Lotte Bøglund 

Jeg har haft stor gavn af spirituel coaching – både i forhold til parforhold og familie.
Allerede efter en gang, føles det som om, der er sket en lille forløsning af min angst for at miste.
Og så er jeg blevet opmærksom på, hvor lidt jeg skal ændre i min kommunikation med min datter, for at hun forstår budskabet og efterlever det. Tusind tak Krestine. Jeg vender tilbage.
Marie Sorensson