Psykoterapi med nærvær i hjertet –

Jeg har over 25 års erfaring i arbejde med krop- og psykoterapi i både det bevidste og det underbevidste sind og til kontakt med kroppen. Samt 10 år med mindfulness og stressreduktion i personlige sessioner og kurser.

Jeg tilbyder – fysisk og online:

  • Kognitiv terapi, stressterapi
  • Kend dig selv – et Nærvær i hjertet forløb
  • Massage med healing

Krop- og psykoterapi

Kognitiv terapi kan afhjælpe depression, stress, kriser i familien, problemer med selvværd, tab, traume, psykosomati, særligt sensitiv, problemer med at slappe af og være sig selv i sociale sammenhænge med mange mennesker.

Stress har mange ansigter og årsager. Det kan opstå af barndomstraume, tendens til perfektionisme og urealistiske krav til dig selv, vanskelige relationer, problemer i familien, tab af ægtefælle, omstrukturering på arbejdspladsen, sygdom, usikkerhed på fremtiden og økonomisk ustabilitet, uhåndterlige følelser fx vrede der viser sig som aggressivitet.

Et personligt forløb med krop- og psykoterapi kan være online og fysisk fremmøde. Ved online møder får du et link til et sikkert mødeforum, når vi har aftalt en tid. Vi kan også mødes på Skype eller Messenger efter ønske. Se også Indre ro og styrke forløb nedenfor.

Se eventuelt artikel om de fire zoner fra harmoni til stress på en skala fra 1 – 10, med forskning i at genopbygge hjerneceller og en historie fra praksis

Bemærk, at du kan få klarhed på, om dette er noget for dig med en 45 min. gratis session – uforpligtende

Pris pr enkeltsession 750kr. 1½ time

Et forløb på 10 gange: 6300kr. resten af 2020

Ring 22 80 05 38 eller skriv Kontakt@krestinehartmann.dk – eller skriv på Messenger

Indre ro og styrke – vær dig selv

Et forløb kan være en måde at drage kærlig omsorg for dig selv, der leder dig henimod at være dit sande jeg. Forløbet medvirker til at komme ud af hverdagsstress, få mere indre ro og styrke til at håndtere svære følelser, være med vanskelige relationer, dæmpe perfektionisme og selvkritik, ændre gamlemønstre. At være dig selv.

Et personligt Nærvær i hjertet forløb skræddersys til dig og dine behov i en blanding af terapi og øvelser. Ved hvert møde taler vi om, hvordan det er at være dig. Sammen laver vi øvelser og meditationer, der er udviklet til at skabe indre ro og styrke – tilpasset dig. Til at være den du er og møde dig selv med større medfølelse og kærlighed.

Forløbet varer 10 gange Pris: 6.300kr. resten af 2020

Samtale, massage og healing

Massage og healing er en helkropsmassage, der veksler mellem lange, rolige og blide eller dybtgående strøg, og hænder der hviler stille på kroppen og energipunkter. Massage og healing giver nærvær i kroppen og ro i sindet. Samtalen indeholder redskaber til selvomsorg og medfølelse, der over tid hjælper dig til at hvile i dig selv – i nuet og det, du møder i hverdagen og i livet.

Massagen styrker indre følelse af tryghed og evne til at indgå i gensidige fællesskaber. Du hviler godt i dig selv, kan være åben og rumme nærhed og samtidig afgrænse dig selv på en måde, som ikke skaber afstand.

Læs mere om Massage med healing samt forskning HER

Jeg efterlever sundhedsstyrelsens generelle krav og bærer naturligvis mundbind under massagen, hvis du ønsker det.

Pris og praktisk

Prisen pr. enkeltsession 750kr 1½ time

Klippekort 10 gange 7.000kr.

Psykoterapi med samtaleterapi – evt. med indre rejser kan foregå på klinik i 4050 Skibby/Skuldelev eller online.

Massage og healing foregår indtil videre på briksen i min privatklinik i Skuldelev.

Massage og healing med samtale 1½ time 750kr. Det første møde vil altid indeholde samtale. Herefter kan du vælge:

Massage og healing uden samtale 1 time 500kr.

Online samtaler foregår via et GDPR sikret møderum. Når vi har en aftale, får du en mail med invitation til den aftalte tid. Det kan også foregå via Skype, Messenger eller Facetime alt efter hvad der passer dig bedst.

Kontakt mig22 80 05 38 eller skriv en mail til kontakt@krestinehartmann.dk

Betaling Mobilepay, kontant eller netbank. Se praktisk info

UDTALELSER

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har enormt stor gavn af et forløb med krop- og psykoterapi hos dig Krestine.
Med nærvær og omsorg er jeg blevet guidet ind i en indre rejse til større forståelse af gamle begrænsninger. I stor respekt for, hvor jeg er, har jeg fået nogle virkeligt gode redskaber, jeg kan bruge i det daglige, for at styrke mig i at slippe gamle overbevisninger og forstå mine egne og andres reaktionsmønstre. Forløbet har gjort mig stærkere i mig selv, og mere bevidst om, at JEG SELV kan gøre en forskel. Kan varmt anbefales. Lotte Bøglund

Allerede efter første session hos Krestine, oplevede jeg et mærkbart løft. Jeg følte mig mere sikker ved at stå ved mig selv og kunne handle umiddelbart efter min indre tilskyndelse, og erfarede at det var lige dét der skulle til. Jeg har ikke tidligere oplevet en så markant og mærkbar forskel så hurtigt. Jeg mærkede ro og godt fodfæste under sessionen. Følelsen holdt en hel uge og var derefter let at genskabe på egen hånd med Krestines øvelser. Lena Breino

Jeg har følt mig i gode hænder hos dig Krestine. Jeg siger tak, for den måde du har støttet mig igennem mit kræftforløb med smertelindring. Jeg har fået gode redskaber til at tage omsorg for mig selv, til at finde ro i søvnløse nætter og til at kunne være i min smertende krop. Karla

Jeg var i en svær situation arbejdsmæssigt og personligt. Det var godt at “holde dig i hånden” gennem udfordringerne. Du gav mig redskaber til at finde mere indre ro og styrke til at håndtere mit liv, som det er. Jeg kunne slippe lidt af mit behov for kontrol og tillade mig selv at være sårbar. Det gav en fantastisk frihed. Louise

___________________________________________________________________________

Vi kan ikke leve et liv uden smerte og sår

Vi lider alle under forskellige sår, hvoraf de fleste er påført tidligt i livet. Det sker både ved den naturlige tilpasning til livet og af voksnes frustration og manglende indlevelse i barnet. Også hændelser i børnehaven, skolen og klassekammerater kan skabe sår.

Mindreværdsfølelser, overbevisninger om at være uværdig eller forkert, følelsesmæssig stress, perfektionisme, en indre kritiker, mistillid og jalousi kan derfor ofte spores tilbage til tidlige hændelser. Ofte drejer det sig om utilsigtede oplevelser af afvisning, affærdigelse, skade eller sygdom, skilsmisse og dødsfald i familien. Små børn er meget åbne og de optager alt, hvad de voksne gør og siger.

Den slags sår heler ikke af sig selv. I stedet gentager smerten sig ved bestemte påvirkninger, og vi udvikler overlevelsesstrategier. Strategier og overbevisninger som sker automatisk, indtil vi er klar til at se dem i øjnene. Vi kan være yderst sårbare i mellemmenneskelige situationer, og vi reagerer på fortidens sår – ofte uden tilsyneladende grund. I nogle tilfælde kommer vi til at såre både os selv og andre uden at ville det, måske endda uden at være klar over det. 

Disse sår kan heles.