Praktisk info

Her får du praktisk info om ydelser til nærvær i hjertet. Betaling er kontant, mobilepay 22800538 og netbank efter aftale

Krop- og psykoterapi konsultation, massage og healing samt psykospirituel coaching kan foregå i Skibby Sjælland og/eller på et sikkert online mødeforum “Whereby” godkendt til GDPR eller på skype.

Kontakt mig for en aftale på tlf: 22 80 05 38 eller skriv til kontakt@krestinehartmann.dk

Eller skriv på Messenger. Jeg svarer hurtigt.

Gratis introsamtale 30 min.

Du kan spørge ind til det, du har brug for at høre mere om. Vi taler om dit behov og hvordan behandlingsformerne virker, samt hvad der evt. vil passe til dig.

Enkeltsessioner (massage, terapi, mindful coaching, forælderådgivning) varer ca. 90 min. 750kr.

Massage og healing uden samtale 60 min. 500kr.

Et forløb på 10 sessioner: 6300kr.

Parsamtaler varer ca. 90 min. Pris: 1100kr. Klippekort på 5 gange 5000kr.

Samtalesessioner kan foregå på ikken i Skuldelev og online

Krestine Hartmann
Askevej 3, Skuldelev
4050 Skibby

Tlf.: 22 80 05 38
E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Nærvær i hjertet – at leve fra hjertet

Vægten i det meste af vores uddannelse er at tilegne os information og færdigheder. Denne viden er afgørende for succes på de fleste felter og samtidig, er det at leve fra dit hjerte det, der sikrer livskvaliteten. I dit hjerte ved du hvem du er og hvad der giver mening og glæde.
Din essens er kærlighed, og ved at stilne sindet har du adgang til dit hjertes stemme og den fred og kærlighed, der bor indeni. Du kan rumme hele dig selv.

At leve fra dit hjerte betyder, at vide hvem du er. Det betyder at leve sandt, autentisk og ærligt  samspillet med andre. At lytte til dine følelser og behov og udtrykke dig fra dit hjerte. Når du udtrykker dig fra hjertet, møder du andre i deres hjerte og bliver hørt. Når du tillader dig selv at lytte til og handle, på det, du mærker i hjertet – det som er sandt for dig, vil dine handlinger i den ydre verden være i overensstemmelse med både dig og omverden. Det der føles sandt og meningsfuldt indeholder både dig og andre. I hjertet ekskluderer vi ikke – vi inddrager uden at tilsidesætte os selv.