Praktisk info

Her får du praktisk info om ydelser til nærvær i hjertet. Betaling er kontant, mobilepay 22800538 og netbank

Krop- og psykoterapi konsultation kan foregå her på nedenstående adresse og på Skype eller Facetime.

Kontakt mig for en aftale på tlf: 22 80 05 38 eller skriv til kontakt@krestinehartmann.dk Skriv på Messenger. Jeg svarer hurtigt.

Gratis introsamtale 30 min. I samtalen stiller jeg nogle konkrete spørgsmål om fx hvor i landet du/I bor, hvor gammel du/I er, Hvis I er et par, så hvor længe I har været sammen, om I har børn. Jeg spørger til hvad der er din udfordring og hvad du/I håber at opnå. Du får mulighed for at lære mig lidt at kende og må meget gerne stille mig spørgsmål.

Enkeltsessioner varer ca. 60 min. Pris: 700kr.

Et klippekort på 10 gange: 6.000kr.

Parsessioner varer ca. 90 min. Pris: 1100kr. Klippekort på 5 gange 5000kr.

Krestine Hartmann
Askevej 3, Skuldelev
4050 Skibby

Tlf.: 22 80 05 38
E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Nærvær i hjertet – at leve fra hjertet

Vægten i det meste af vores uddannelse er at tilegne os information og færdigheder. Denne viden er afgørende for succes på de fleste felter og samtidig, er det at leve fra dit hjerte det, der sikrer livskvaliteten. I dit hjerte ved du hvem du er og hvad der giver mening og glæde.
Din essens er kærlighed, og ved at stilne sindet har du adgang til dit hjertes stemme og den fred og kærlighed, der bor indeni. Du kan rumme hele dig selv.

At leve fra dit hjerte betyder, at vide hvem du er. Det betyder at leve sandt, autentisk og ærligt  samspillet med andre. At lytte til dine følelser og behov og udtrykke dem fra dit hjerte. Når du udtrykker dig fra hjertet, møder du andre i deres hjerte og bliver hørt. Når du tillader dig selv at lytte til og handle, på det du mærker i hjertet – det som er sandt for dig, vil dine handlinger i den ydre verden være i overensstemmelse med både dig og omverden. Det der føles sandt og meningsfuldt indeholder både dig og andre. I hjertet ekskluderer vi ikke – vi inddrager uden at tilsidesætte os selv.