Praktisk info

Her får du praktisk info om ydelser til nærvær i hjertet. Betaling er kontant og mobilepay.

Forældrevejledning ca. 75 min. I Skibby eller gennem et mødeforum, hvor du får en invitation til vores aftale. Forældrerådgvning er en samtale, hvor I hver især får mulighed for at sætte ord på frustration og det I oplever som det største problem eller jeres fælles udfordring. I kan få øvelser I skal lave sammen og/eller med jeres barn. Ring eller skriv og få 20 min. gratis samtale til at finde ud af, om det passer til jer. Du kan også få gavn af at komme alene, hvis din partner ikke er klar. Det kan styrke dig i at håndtere dine udfordringer og vil måske virke inspirerende på din partner eller blot gøre det lettere for dig.

Pris: 700kr. pr. session. Hvis I efter en session beslutter, at det er det rigtige for jer, kan I vælge at tage en session ad gangen eller et forløb på 5 gange: 3200kr.

Send en email: kontakt@krestinehartmann.dk eller skriv på messenger. Så vender jeg tilbage. Læs mere om Krestine

Kontaktinfo
Krestine Hartmann
Askevej 3, Skuldelev
4050 Skibby

Tlf.: 22 80 05 38
E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Læs artikel om Kærlighed i parforholdet

Facebookgruppe: Nærvær i familien – vejen til glade børn og forældre

En lukket facebookgruppe til dig, der drømmer om mere nærhed og glæde i parforholdet og familien, overskud og kærlighed til at være den forælder du ønsker at være – og dybest set ved, at du er. At holde dig åben og stå fast, også når det er op ad bakke. Gruppen er åben for tilmelding og udkommer d. 2 december 2019.

Du lærer, hvordan nærvær kan give mere overskud, hvordan du kan holde hjertet åbent i svære tider, hvordan du kan være et godt eksempel for dine børn og heale et uroligt barn, hvordan du ændre din opfattelse af opdragelse, og se dig selv som støttende og hjælpsom i vanskelige situationer.

Min mission med denne Facebookgruppe er, at du kommer med på en personlig rejse til at blive den forælder du er, når du har ro i dig selv og at du kan se familielivet som en invitation til  vækst og udvikling. Samt at du giver jeres parforhold kærlig opmærksomhed, fordi det giver overskud og glæde – og fordi jeres relation har indflydelse på børnenes tryghed.

De perfekte forældre findes ikke – Men når du er opmærksom på relationens betydning for dit barns udvikling og du hviler i opmærksomt nærvær, er du så tæt på at være perfekt for dit barn, som du kan komme. Jeg tror på, at børn har brug for at deres forældre er sig selv, ægte og nærværende og hviler i at være den de er. At de skaber tryghed og samhørighed i familiefællesskabet.

Facebookgruppen virker som et socialt læringsfællesskab, hvor du blandt andet får masterclasses i nærvær, mulighed for 20 min. gratis 1:1 coaching og et fællesskab hvor vi udveksler erfaringer, opmuntrer hinanden til at se muligheder og støtter i det, der er svært. Fællesskabet er for alle forældre, både kommende forældre, småbørns- og teenageforældre, bedsteforældre og forældre til sårbare børn og unge.