Intuitiv business coaching er en guidet kontakt til din intuition.

Få klarhed på valg mellem at lukke eller udvikle din forretning.

Fylder tvivlen og spørgsmål om du skal lukke eller ændre kurs? Om arbejdet er for hårdt og udbyttet for småt?

Få sat lys på retningen og ny inspiration.

Sådan foregår intuitiv business coaching

Du sætter ord på problemet

Du bliver guidet ind i en afslappet tilstand, og herefter bliver du guidet til kontakt med din intuition og dit Højere Selv, som er et højere aspekt af dig selv.

Du stiller et spørgsmål ad gangen og lytter.

Jeg bruger min intuition og klarfølelse til at støtte dig i tolkning af svarene, hvis du har brug for det.

En kort healing med kanalisering støtter dig i processen til at lytte til svarene og mærke i kroppen, om det føles sandt. (se udtalelse nederst)

Nogle gange kan der komme klarhed og vished med det samme. Andre gange kan det føles rigtigt men uvirkeligt eller svært helt at forstå.

Min erfaring er, at man kan have brug for at lade svarene arbejde et stykke tid, før følelsen følger med.

Derfor er der indlagt en mulighed for en 15 min. tlf. opfølgning med mulighed for at stille spørgsmål eller at få en clairvoyant healing.

Praktisk info

Sessionen kan foregå hos mig i Skibby Sjælland og på Zoom i hele landet

På Zoom bliver sessionen optaget og du får tilsendt en lydfil.

Se også udtalelser nederst

Priser:
  • Intuitiv business coaching 900kr.
  • Mulighed for 15 min. tlf. opfølgning
  • Clairvoyant healing ud over coaching: ca. 20 min. 300kr.

KONTAKT:

E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk –

Tlf. 22800538

Ring, send en SMS eller skriv på en mail. Jeg kontakter dig snarest eller sender et tilbud på en tid

Bremseklodser

Nogle gange kommer de største benspænd fra vores indre:

  • For høje idealer og forventninger til dig selv – og eller resultaterne af dit arbejde.
  • Udfordringer med samarbejde og uddelegering.
  • Opgaver og administration overskygger vision og kreativitet.
  • Frygt for at du ikke har tid nok, penge nok, tilstrækkelige personlige ressourcer.
  • At svinge mellem tvivl på dig selv eller visionen og at brænde for sagen.

Udtalelser:

Hvordan kommer vi videre?

Hej Krestine. Tusind tak for din meget brugbare guidning. Du har, som nævnt, flere gange været spot on på, hvem vi er og på vores udfordringer. Du har været en kæmpe hjælp for mig til at blive bevidst om, hvor jeg skal være mere skarp på mit fokus og strategi. Healingen gav som sagt stor ro i tankerne. Også tak for dine bud på vores handlemuligheder for fremtiden. Vi er begge taknemmelige for din hjælp og vi ser meget frem til opfølgning. Hilsen familiekonsulenterne

Skal vi lukke eller udvikle

Krestine, det var overraskende, som du ramte direkte ind i kernen af problemet, så vi kunne se det mere klart. Det blev tydeligt, hvordan vi har gået rundt om den “varme grød”, som du sagde. Mange tak for din vejledning og det mod, du indgød, til at gå mere direkte til biddet. Det gav så god mening. Vi føler os set og mødt og vi går herfra med ny inspiration og håb for fremtiden i vores fælles business. Hilsen Coachteamet

Skal jeg blive på jobbet eller forlade det

Jeg stod – og er stadig – i en situation, der vender op og ned på mit liv. Jeg skal tage stilling til, om jeg skal forlade min arbejdsplads og arbejdsområde helt? og hvad jeg skal sætte i stedet? Jeg har også en personlig afsked i min familie. Det gav en masse rod og tankemylder i mit hoved,

I clairvoyancen præciserede Krestine tydeligt mit rod som 3 igangværende og store processer.

Krestine guidede mig ind i en øvelse, der gik ud på at spørge mit hjerte om svar. Dejlig og simpel øvelse. Jeg fik tydeligt svar – ro og fred – da jeg spurgte mit hjerte. Et godt svar til indledningen af healingen, hvor “rodet i mit hoved” fyldte meget.

Efter healingen oplevede jeg ro med den beslutning, der formede sig i mig. Det, der før var rod i mit hoved, havde fået en orden og struktur. Jeg kan med ro i maven og sjælen (og hjertet) træde ud af det dødvande, jeg befinder mig i og gøre det, der er rigtigt for mig.

Her, godt og vel et par uger efter en opfølgning, føler jeg mig styrket og klar. Jeg har ro med min beslutning om at forlade min arbejdsplads.

De bedste hilsner fra
Katrine

Om Krestine

Krestine Hartmann

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/www.krestinehartmann.dk/wp-content/uploads/2020/09/Krestine-2020-Ved-soeen-scaled.jpg?fit=240%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/www.krestinehartmann.dk/wp-content/uploads/2020/09/Krestine-2020-Ved-soeen-scaled.jpg?fit=824%2C1030&ssl=1″ data-recalc-dims=”1″>

Krestine Hartmann

Jeg er psykospirituel mentor, clairvoyant og healer siden 1996. Jeg har desuden erfaring som stresscoach med mindfulness og psykoterapi

I 2006 udgav jeg Intuitionshåndbog for innovative ledere efter nogle år med clairvoyant vejledning og meditationshold for ledere

I 2008 vendte jeg tilbage til det pædagogiske arbejde som leder i nogle år.

Fra 2012 – 2019 underviste jeg i mindfulness i pædagogiske institutioner og udgav bøger om mindfulness og pædagogik

Sideløbende fulgte jeg spirituelle forløb og mindfulness retreats

2021 genoptog jeg clairvoyant coaching i en ny form

Kontakt for samtale og eventuel aftale: 22 80 05 38 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk