Indre ro og styrke – et nærvær i hjertet forløb

Indre ro og styrke er et forløb med mindful compassion til at slukke for den indre kritiker og åbne hjertet for vores indre ro og styrke til at håndtere livet som det er. Forløbet kan hjælpe:

  • Forældre i krise fx skilsmisse, utroskab, børn med diagnose eller kronisk syge børn
  • At ændre din hverdag og helbred til det bedre fx efter stress og ulykke, flytning og jobskifte eller bare fordi du ikke har det godt.
  • At opløse gamle traumer (fysiske og psykiske) og de skader det har skabt i krop og sind
  • Dig som er ved at brænde ud, fordi du glemmer at give dig selv omsorg og medfølelse i dit arbejde med mennesker, der har det svært og kræver meget pleje, omsorg og empati.

I forløbet kan inddrages samtaleterapi, traume- og stressterapi efter behov. Du får tæt støtte og opbakning under forløbet sammen med redskaber til følgende

Have mere selvomsorg og medfølelse med dig selv
Støtte til at håndtere kritiske og udmattende situationer i familien
Håndtere svære relationer og belastende livssituationer
Rumme dine egne og andre svære følelser
Komme dig efter stress og traume
Håndtere kritik og konflikter
Træde ud af overbelastning og hverdagsstress (gul zone)
Mod til at være synlig og være dig selv

Du lærer at møde dig selv med større medfølelse og kærlighed.

Jeg tilbyder 30 min. gratis uforpligtende samtale

Nogle gange ved vi ikke, hvorfor vi ikke har det godt. Vi kan bare mærke, at der er noget galt og det er svært at forklare. Alt det ydre er jo super godt, så hvorfor har jeg det så svært? tænker mange. Nogle tænker også: Hvad er der i vejen med mig, jeg har jo et godt liv! Hvorfor er jeg ikke glad?

Ring til mig på 22 80 05 38 og få en uforpligtende samtale. Jeg er god til at lytte og har en skarp intuition. Jeg kan sætte ord på, hvad jeg hører og du mærker efter, om det føles rigtigt eller lyder genkendeligt.

Indre ro og styrke – et helt personligt forløb på 8 moduler á 1½ time

Et personligt forløb skræddersys til dig og dine behov i en blanding af terapi og/eller øvelser fra mindful compassion. Øvelserne er redskaber til at forandre det, du ønsker at gøre noget ved. Ved hvert møde taler vi om, hvordan det er at være dig og hvordan øvelserne har virket for dig siden sidst. Sammen laver vi øvelser og meditationer, der er udviklet til at hele gamle sår, styrke dine indre ressourcer og finde ro med livsbegivenheder, du ikke har indflydelse på.

Forløbet tilpasses hele tiden til der, hvor du er og justeres efterhånden. Har du mest brug for øvelser og træning eller mest behov for samtaleterapi, tilpasser vi det.

Du får øvelser mellem hvert møde, der understøtter dig i dit forløb. Ved behov får du støtte mellem møderne i form af, at du skriver et par ord om hvad der sker for dig og får feedback og rådgivning på dette.

Forskning har vist, at loving kindness og medfølelse med sig selv og andre udløser positive signalstoffer. Jo flere positive signalstoffer jo færre stresshormoner. Stresshormoner udløses af: for højt tempo i lang tid, stort pres praktisk og følelsesmæssigt i hverdagen, for store krav i forhold til ressourcer, traumer, selvkritik og svære følelser.

Forløbet er samlet og inspireret af de mange berøringsflader, jeg har med mindfulness MBSR og loving kindness, HeartMath, erfaring med healing og massage, mindful self-compassion og mine personlige erfaringer med at miste mig selv, da jeg blev hængende i gul zone indtil den blev blå. Samt mange timers egenterapi, meditationsretreats og 25 års erfaring med krop- og psykoterapi.

Praktisk om Indre ro og styrke forløbet

Sessionen foregår på min klinik i 4050 Skibby (tider fra uge 47) eller online i et sikkert mødeforum Whereby godkendt til GDPR. (online fra uge 40) Når vi har en aftale, får du tilsendt en invitation til mødetidspunktet på mail

Pris: 750kr for enkeltsessioner

Pris forløb 5.500 8 sessioner. Får du brug for flere sessioner får du et tilbud på dette.

Kontakt: Krestine Hartmann kontakt@krestinehartmann.dk tlf:  22 80 05 38

Ring og få 30 min. uforpligtende introsamtale

Læs mere om Krestine

Udtalelse

Jeg har haft et forløb hos Krestine, med fokus på indre ro og styrke.

For mig har det først og fremmest handlet om at ændre på jalousi, som jeg har været generet af gennem flere år. Anfald, hvor jeg har følt at jeg ikke var noget værd og at min mand kunne finde en kvinde der er både klogere, mere succesfuld, smukkere, mere spændende, ja kort sagt en der var meget bedre end jeg. Samtidig har jeg været flov over at have denne følelse…

Min fornuft ved godt det ikke passer, men jeg har ikke formået at stoppe de ødelæggende tanker, overbevisninger og følelser.

Sammen med Krestine har jeg arbejdet mig frem til at få ro med følelsen. Jeg fik forskellige redskaber, jeg kunne bruge, når jalousien begyndte at ulme. Her til sidst i forløbet, har jeg til min store overraskelse oplevet, at følelsen udeblev, i en normalt meget udfordrende situation. Jeg blev meget overrasket og nærmest ledte efter den. Men den kom ikke.

Nu oplever jeg, at jeg bedre kan styre mine selvkritiske tanker og de svære følelser, når de kommer. Det gør de sjældnere nu, men når jeg er presset, stikker de vanemæssigt hovedet frem. Nu kan jeg stoppe dem med enkle greb og mentale øvelser, som jeg har fået integreret i min hverdag gennem forløbet. Julie 43 år