Hjertecoaching

 Åben dit hjerte for healende sjælsvejledning til …
  • At heale sjælssår.
  • At tage selvomsorg.
  • At finde og leve dit sjælsformål.
  • At løse indre eller ydre konflikter.
  • Din personlige og/eller spirituelle udvikling.
  • At træffe beslutninger fra hjertet i livets udfordringer.
  • At leve fra hjertet og være dig selv i det indre og ydre.
  • At sætte sunde grænser og håndtere følelsesmæssig stress.

(se udtalelser nedenfor)

Hvordan foregår hjertecoaching

Hjertecoaching starter med en kort indledende samtale om det, du ønsker hjælp til.

Så bliver du guidet ind i dit psykiske hjerte til dyb afslapning og positive følelser. I denne tilstand kan din egen intuition komme mere tydeligt igennem.

Jeg hjælper dig ud fra vores samtale med at formulere det, du ønsker svar på og ønsker at forstå bedre. Jeg guider dig hele vejen og støtter dig i at spørge dybere ind til de svar, du får og de tanker og følelser der opstår i processen. Hvis/når du føler tvivl overfor svar eller føler, at du ikke kan finde svaret, får du hjælp til at mærke dybere ind i din oplevelse.

Transformation af svære følelser

Undervejs kan du komme i kontakt med nogle følelser eller overbevisninger og andet, der virker som en måske ubevidst bremse, for det, du ønsker. I hjertet kan du transformere svære følelser og vanskelige relationer.

Det hele afsluttes med en hjertehealing af det, der er kommet op i sessionen

Praktisk

En hjertecoaching varer 75 min

Det foregår online på Zoom, så sessionen kan blive optaget og sendt til dig. Du får nogle redskaber undervejs, som du kan bruge til dig selv efterfølgende.

Bare én session kan gøre en stor forskel. For nogle er det nok med en, mens andre vælger at tage en række sessioner eller en om måneden for at heale nogle sjælesår.

Pris: 800kr.

SMS Tlf: 22800538

E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Min faglige baggrund er over 25 år som psykospirituel krop- og psykoterapeut, clairvoyant healer og mindfulness træner.

Se også artikel: Nærvær i hjertet til stressreduktion

Det er svært at forstå min bror

Jeg kommer hele tiden i konflikt med min bror, og han er den eneste jeg har tilbage. Jeg vil så gerne forstå, hvad det er, der sker og hvordan jeg kan få en bedre kontakt med ham. Min rejse ind i hjertet viste, at han stadig hænger fast i en gammel konflikt om forskelsbehandling, tilbage fra vi var børn. Min bror var vred på mig over at vores forældre tog sig mere af mig – efter hans mening.

Under den indre rejse oplevede jeg en dejlig kærlighedsfølelse til ham og at jeg også betyder noget for ham. Krestine guidede en lille leg, hvor vi spillede bold sammen. I denne leg fandt jeg en måde at få kontakt med ham på. Jeg fandt også ud af, at jeg forsøger at undskylde på mine forældres vegne, og bliver sur over at han bliver ved med at kritisere. Men efter rejsen vidste jeg, at jeg kan møde min bror fra hjertet og sige til ham, hvad han betyder for mig. Det vil han tage imod. Ida.

Ida skrev tilbage nogle uger senere og fortalte, at de havde haft en rigtig god samtale. Hun havde fortalt ham, hvor meget han betyder for hende og at hun var så ked af, hvis han var vred på hende. Broren blev stille og derefter nævnte han ikke vores forældre eller de gamle episoder mere. Vi slapper begge to mere af og kan tale sammen, om det der rør sig i vores liv”.

En svær beslutning

Jeg stod i en svær beslutning om hvorvidt min hundehvalp skulle opereres nu, eller om jeg skulle udsætte det. Der var mange hensyn at tage og rådgiverne gjorde det ikke let tage beslutningen. Min rejse ind i hjertet viste at jeg har mange tanker og bekymringer som også handler om tidligere erfaringer. Da jeg kom ind i hjertet, blev det meget tydeligt for mig, at min hund var slet ikke klar til operation og at jeg ville vente og se. Det gav ro i sindet, at jeg selv kunne mærke, hvad der var rigtigt for mig at gøre. Krestine gav mig en lydfil med en hjertehealingsmetode til at heale ham, og samtidig virker den healende på mig selv. Gitte