Healing af stress

Healing af stress vækker kontakten med dit indre lys. Genvind indre ro og styrke

Oplever du følelser af utilstrækkelighed?

Fylder tankemylder – og måske negative tanker?

Søvnbesvær, udmattelse, vedvarende frustration – måske svinger du mellem at kæmpe og opgive?

Så ring eller send en SMS til 22 80 05 38

Her er hjælp at hente.

Den første session er en afklaringssamtale om, hvordan du oplever dit problem og hvor du mest oplever det – i familie, på arbejde, i det indre eller andet.

Den anden session starter med en samtale om, hvordan du har det nu. Vi taler om, hvordan et forløb kan se ud for dig og hvad du ønsker at opnå med et forløb. Hvordan du har det efter et forløb

Sessionerne kan herefter indeholde samtale, healing, meditation og øvelser.

Pris 700kr. pr. session. Rabat ved et forløb efter aftale

kontakt Krestine tlf: 22800538 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Du kan fx opnå højere grad af selvkærlighed, der giver ro, nærvær og overskud. Du bliver bedre til at mærke, hvad der er godt og skidt for dig Til at mærke hvad der er rigtigt at gøre og til at have det ok, med at sige ja til de gode udfordringer og nej til det, der fjerner dig fra dit formål. Dette forebygger, at stress gentager sig – eller bliver liggende og ulmer i sindet.D

Se udtalelser nederst på siden.

Praktisk info

En session kan foregå hos mig i 4050 Skibby ved Frederikssund og online via et link, du får tilsendt.

Jeg arbejder lige så godt online som fysisk og fordelen ved online er, at du så kan modtage i hele landet og udlandet

Email: Kontakt@krestinehartmann.dk

Send en SMS på 2280 0538, hvis du ønsker at blive ringet op eller bestille en tid. Jeg vender hurtigt tilbage og tider kan aftales pr SMS.

Min baggrund

Jeg er psykospirituel mentor, healer og clairvoyant siden 1996.

Krestine Hartmann

Min faglige baggrund er krop- og psykoterapeut, healer og mindfulness træner

Jeg har arbejdet med og undervist i mindfulness, loving kindness og compassion til stresshåndtering og med samtaleterapi og healing. (Se evt. artikler andre steder på siden)

Om healing af stress

Stress aktiveres af ydre faktorer. Det er dit indre, der reagerer på stressfaktorerne.

Da jeg selv fik stress i 2010, kunne jeg mærke signalerne. Men jeg tog dem ikke alvorligt. Jeg troede, at jeg kunne håndtere det og gjorde det, som rigtig mange gør – nemlig forsøge at arbejde mig ud af problemet. Og det kan man ikke! Tværtimod øger det stress.

Når du reagerer afslappet eller måske fjerner dig fra stressfaktorerne, tager en beslutning om at passe på dig selv, så får stress ikke en vedvarende og ødelæggende indflydelse på sindet.

Mindful compassion er en sikker vej ud af stress især i startfasen. Det er et eminent redskab til at sænke stressniveauet og skabe nye måder at håndtere stressende omstændigheder. Men er det alvorlig stress, har du brug for personlig støtte.

Healing af stress går et spadestik dybere ved at give en forståelse af, hvad det er, der præcis gør at stress får grebet i dig. Med den indsigt og healingen kan de indre stressfaktorer – den “krog” som griber stressreaktionerne – heales med kærlig respekt og omsorg for dig selv. Du oplever mere indre ro og respekt for dig selv – din værdi og dine grænser.

Et traume tidligt i livet eller en forælder, der har haft et traume, disponerer dig mere for stress og stresslignende tilstand. Se evt. denne artikel: Traumer og senfølger Nederst i artiklen finder du en liste over stressfaktorer.

Her er et uddrag af, hvad andre siger:

“På anbefaling af en veninde ringede jeg til Krestine. Jeg beskrev kort min ret kaotiske og stressende livssituation. Herefter gik hun i gang med at heale og tale. Det var, som om Krestine satte en projektør på mig og mit liv. Jeg var dybt overrasket, mens jeg lyttede, og kunne samtidig mærke den ro jeg fik. Jeg følte mig set og forstået. De efterfølgende samtaler, øvelse og healing har givet mig redskaber til at få ro og overblik i mit liv. Tusind tak Krestine.” KH Helle

“Jeg var sygemeldt med stress dels pga. arbejdsvilkår og dels en personlig proces med at sende mit barn, der har en diagnose, på efterskole.  Jeg var udkørt og fyldt med tankemylder i mit hoved. Efter nogle healinger med beskeder, der gav virkelig god mening, oplevede jeg ro med den beslutning, der formede sig i mig. Det, der før var rod i mit hoved, havde fået en orden og struktur. Jeg kan med ro i maven og sjælen (og hjertet) træde ud af det dødvande, jeg befandt mig i og gøre det, der er rigtigt for mig.” Kærlig hilsen Kathrine

Efter et fantastisk forløb er der sket en lidt uhåndgribelig forandring i min energi. Jeg føler mig fysisk og følelsesmæssigt stærkere, sundere og mere i kontakt med mig selv. Jeg kan stå fast uden at blive så påvirket af andres energi og vilje. Jeg lader mig ikke stresse, så let som jeg gjorde tidligere Gitte