Healing af stress

Healing af stress er en psykospirituel metode der indeholder både healing og mindfulness. Metoden virker også på følgesygdomme som angst og depression.

Oplever du følelsen af utilstrækkelighed? Måske håbløshed og periodisk udmattelse?

Har du bekymringer om hvorvidt, du er god nok eller kan klare opgaven? Har du tendens til tankemylder og at gruble over tingene?

Har du hjertebanken, ondt i ryggen? Har du en oplevelse af håbløshed, måske uforklarlige angstanfald, tanker om sygdom eller død? Måske tilbagevendende humørsvingninger, frygt for at miste eller frygt for at fejle?

Har du problemer med at sove, med overspisning eller øget alkoholforbrug? Oplever du tristhed/depression  Føler du dig socialt/empatisk overbelastet?

Så har du stærke indikationer på fysisk og psykisk overbelastning. Det kan være stressreaktioner på såvel arbejdsmæssig som følelsesmæssig overbelastning. (Se mere nederst)

Er du sygemeldt, har du brug for støtte til at ændre stressreaktioner og årsagen til det. Det er ikke tilstrækkeligt at få ro og hvile. De fleste der vender tilbage til arbejde efter nogle ugers fred og ro bliver hurtigt stressede igen og mange oplever følgessygdomm.

Om healing af stress

En session med healing af stress indeholder hjælp til selvhjælp med mindfulness og mindful compassion. Du får healing, der medvirker til at opløse stress og årsagen til det helt ned på celleniveau. Mindfulness giver dig redskaber til at forstå dig selv og dine reaktioner. Mindful compassion er redskaber til sund omsorg for dig selv

Læs mere om dette: mindfulness og healing mod stress

Om Krestine

Mit speciale er healing, mindfulness og mindful compassion.

Jeg har arbejdet med mindfulness og compassion i 8 år. Jeg er tidligere healer og clairvoyant, før jeg selv fik stress. Nu har jeg fundet en metode der healer på celleniveau og inddrager det derfor i stressreduktion. Min erfaring er blevet at healing ikke bare lindrer stresssignaler og følgesygdomme. Healing kan for nogle opløse årsagen og dermed problemerne med stress helt.

Krestine Hartmann

Jeg er krop- og psykoterapeut med speciale i mindfulness og healing. Samtidig er jeg også clairvoyant healer 

Læs mere om Krestine

Kontakt@krestinehartmann.dk

telf. 22 80 05 38

Book en tid her

 

 

Om stress

Stress kan deles op i 3 kategorier:
1.Fysisk overbelastning med krav der overstiger ens ressourcer,
2.kemi fx i fødevarer og bygninger mv,
3.følelsesmæssig stress efter livskriser, sygdom i familien, tab af nærtstående mv.

Stress kan være medfødt og man kan være mere eller mindre disponeret for stress og følgesygdomme