Healing af stress

Healing af stress vækker kontakten med dit indre lys. Genvind indre ro og find din styrke på en anden måde end før du fik stress.

Oplever du følelser af utilstrækkelighed?

Træthed, udmattelse, vedvarende frustration og humørsvingninger?

Fylder tankemylder – og måske negative tanker?

så ring eller send en SMS til 22 80 05 38

Her er hjælp at hente.

Vi tager en samtale om, hvordan du oplever stress og om hvor du mest oplever det – i familie, arbejde eller andet. Vi taler også om din baggrundshistorie og om de håb og drømme som ligger inde bag ved stress signalerne.

En session kan indeholde healing, samtale, meditation og øvelser, vi gør sammen.

Du får opgaver, der især relaterer sig til mindfulness og loving kindness, compassion og andet til at skabe ro i sindet, styre opmærksomheden og til at tale venligt til dig selv. Nogle af dem laver vi sammen og andre får du med hjem, når du er klar.

Pris 600kr.

kontakt Krestine 22800538 kontakt@krestinehartmann.dk

Healing af stress er en proces til at genopbygge dit sande Jeg. Den du er, bag gamle handle- og tankemønstre, som har ført til stress og stressrelaterede problemer. (Se mere om dette nedenfor praktisk info)

Du opnår højere grad af selvkærlighed, der giver ro og overskud til at være dig selv. Det forebygger, at stress gentager sig – eller hele tiden ligger og ulmer i sindet.

 

Praktisk info

En session kan foregå hos mig i 4050 Skibby ved Frederikssund og online via et link, du får tilsendt.

Jeg arbejder lige så godt online som fysisk og fordelen ved online er, at du så kan modtage i hele landet. Sessionen bliver optaget og sendt som lydfil til din E-mail. Så har du øvelserne, hvis du vil bruge dem mellem møderne.

Email: Kontakt@krestinehartmann.dk

Send en SMS på 2280 0538, hvis du ønsker at blive ringet op eller bestille en tid. Jeg vender hurtigt tilbage og tider kan aftales pr SMS.

Pris: 600kr. Betales på mobilepay

Den spirituelle tilgang til healing af stress

Lavt selvværd, stress, tankemylder, angst og manglende livsglæde er en splittelse mellem dit Højere Selv – dit Sjælsjeg – og dit personlige selv (krop og sind). En del af dig fraspaltes det sande Jeg. Du er ikke dig selv, fordi der er sider af dig selv, du ikke elsker.

Når du ubevidst fraspalter en del af dig, handler du på stress og pres, som du har lært det i opvæksten. Og dengang handlede det om at tilfredsstille de voksne, så du fik omsorg og kærlighed – eller i det mindste kunne føle dig som en del af fællesskabet.

For mange tilpasninger hvor du har sat dit sande Jeg til side for at blive accepteret, skaber indre stress og frustration. Fortsætter det for længe, bliver du syg.

Jeg arbejder med healing via den violette flamme og kanalisering af beskeder fra din guide/dit Højere Selv og engle. Beskederne virker healende på den måde, at du får ro og du forstår dig selv.

En hilsen fra Ærkeenglen Michaels energi: Du skal vide, at du er et væsen født i lyset, og du fortjener kærlighed. Det er ikke altid du oplever lys og kærlighed. Ofte kan mørke eller grå skygger fylde mere. Lyset er i dig og har altid været der. Søg derfor ikke i det ydre men i det indre, hvor det altid brænder.

Se også udtalelser nederst på siden

Om healing af stress

Stress aktiveres af ydre faktorer. Det er dit indre, der reagerer på stressfaktorerne.

Da jeg selv fik stress i 2010, kunne jeg mærke signalerne. Men jeg tog dem ikke alvorligt. Jeg troede, at jeg kunne håndtere det og gjorde det, som rigtig mange gør – nemlig forsøge at arbejde mig ud af problemet. Og det kan man ikke! Tværtimod øger det stress.

Når du reagerer afslappet eller måske fjerner dig fra stressfaktorerne, tager en beslutning om at passe på dig selv, så får stress ikke en vedvarende og ødelæggende indflydelse på sindet.

Mindfulness er en sikker vej ud af stress især i startfasen. Det er et eminent redskab til at sænke stressniveauet og skabe nye måder at håndtere stressende omstændigheder. Men er det alvorlig stress, har du brug for personlig støtte.

Healing af stress går et spadestik dybere ved at give en forståelse af, hvad det er, der præcis gør at stress får grebet i dig. Med den indsigt og healingen kan de indre stressfaktorer – den “krog” som griber stressreaktionerne – heales med kærlig respekt og omsorg for dig selv. Du oplever mere indre ro og respekt for dig selv – din værdi og dine grænser.

Her er et uddrag af, hvad andre siger:

“På anbefaling af en veninde ringede jeg til Krestine. Jeg beskrev kort min ret kaotiske og stressende livssituation. Herefter gik hun i gang med at heale og tale. Det var, som om Krestine satte en projektør på mig og mit liv. Jeg var dybt overrasket, mens jeg lyttede, og kunne samtidig mærke den ro jeg fik. Jeg følte mig set og forstået. De efterfølgende samtaler, øvelse og healing har givet mig redskaber til at få ro og overblik i mit liv. Tusind tak Krestine.” KH Helle

“Jeg var sygemeldt med stress dels pga. arbejdsvilkår og dels en personlig proces med at sende mit barn, der har en diagnose, på efterskole.    Jeg var udkørt fyldt med tankemylder i mit hoved. Efter nogle healinger med beskeder, der gav virkelig god mening, oplevede jeg ro med den beslutning, der formede sig i mig. Det, der før var rod i mit hoved, havde fået en orden og struktur. Jeg kan med ro i maven og sjælen (og hjertet) træde ud af det dødvande, jeg befandt mig i og gøre det, der er rigtigt for mig.” Kærlig hilsen Kathrine

Efter et fantastisk forløb er der sket en lidt uhåndgribelig forandring i min energi. Jeg føler mig fysisk og følelsesmæssigt stærkere, sundere og mere i kontakt med mig selv. Jeg kan stå fast uden at blive så påvirket af andres energi og vilje. Jeg lader mig ikke stresse, så let som jeg gjorde tidligere Gitte

Krestine Hartmann

 

Jeg er psykospirituel mentor, healer og clairvoyant siden 1996.

Min faglige baggrund er krop- og psykoterapeut, healer og mindfulness træner

Kanalisering blev tilføjet i 2017