Healing af stress og traumer fra fortiden

Ønsker du at leve et mere frit og  glædesfyldt liv? At leve og være dit sande Selv? At sætte dig fri af gamle adfærdsmønstre og at turde mærke og opfylde dine behov? At udstråle grænser omkring dig selv, så andre ikke overskrider dem og slippe gamle overbevisninger om, hvad du kan og ikke kan, hvad du bør og ikke bør?

At genfinde din indre livskraft!

Så kan du gøre dig fri af stress og traumatiske oplevelser – også dem du ikke husker, men som kan sidde i kroppen helt tilbage til fostertilstanden.

Svære oplevelser og chok tidligt i livet, der ikke blev helet gennem trøst og samtale under eller tæt på hændelsen, kan sætte sig som et traume i kroppen. Her kan de skabe fysisk sygdom, allergier, stress og angst, problemer i dine tætte relationer og følelsesmæssig stress. (se en klientbeskrivelse længere fremme).

Læs mere om dette her: traume og stresssignaler og her: chok og traume hos børn      

Dit fysiske og psykiske helbred kan forbedres, når du erfarer en erindring, der vækker stress på celleplanet, anerkender den og retter den lidt til.

Healing af stress og traumer er en holistisk behandling med samtaleterapi, åndedræt, meditation og indre rejser, der healer erindringer på celleplan tilbage i din tidlige barndom og eventuelt tidligere liv.

Praktisk info

Krestine Hartmann

Min faglige baggrund er holistisk krop- og psykoterapeut, energihealer, clairvoyant og mindful compassion terapeut

Måske har du brug for en enkelt eller tre sessioner til at give slip på nogle energiblokeringer.

Måske har du brug for et længere forløb til at heale fortiden

Pris 900kr. pr. session. ca 1 time. Rabat ved et forløb efter aftale

kontakt Krestine tlf: 22800538 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Send gerne en SMS på 2280 0538, hvis du ønsker at blive ringet op for en samtale. Jeg vender hurtigt tilbage.

Tidsbestilling kan aftales pr mail og SMS.

Healing af stress kan foregå

-Hos mig i 4050 Skibby ved Frederikssund

-Og online via et link til Zoom, du får tilsendt.

Behandlingen virker fint online og det kan føles trygt for nogle at være hjemme hos sig selv. Ved fysisk møde kan jeg også tilbyde psykisk massage. Det kan evt. være en kombination efter behov.

Email: Kontakt@krestinehartmann.dk

En udtalelse: Jalousi – og følelsesmæssig stress

Jeg har haft længere onlineforløb hos Krestine, med fokus på indre ro og hjertekontakt. For mig har det først og fremmest handlet om at ændre på jalousi, som jeg har været generet af gennem flere år. Anfald, hvor jeg har følt at jeg ikke var noget værd, og at min mand kunne finde en der er både klogere og smukkere, og meget bedre end jeg. Samtidig har jeg været flov over at have denne følelse… den styrede mine reaktioner og mit humør.
Nu skal jeg ligefrem lede efter følelsen for at genkalde mig, hvordan det var. Som en ekstra gevinst har jeg fået healet den følelsesmæssige stress, som startede tidligt i mit liv. Den lå bag jalousien. Dette er en kæmpe hjælp både i mit parforhold og i mit job som leder. Jeg er kommet i dybere indre balance og føler mig mere fri til at være mig selv – også i de udfordrende relationer. Eva

Min historie

Da jeg selv fik stress i 2010, kunne jeg mærke signalerne. Men jeg tog dem ikke alvorligt. Jeg troede, at jeg kunne håndtere det, med de redskaber jeg havde. Så jeg gjorde det, som rigtig mange gør – nemlig forsøgte at arbejde mig ud af problemet. Og det kan man ikke! Tværtimod øger det stress. Mindfulness blev et nyt og vigtigt redskab som jeg forener med indre rejser i kroppen og i fortiden. Se indre barn

En traumatisk oplevelse:

Da jeg var ung i 70`erne, blev jeg voldtaget af en kollega i restaurationsbranchen, hvor jeg havde et fritidsjob. Han var tung og stærk og holdt mig nede med vægten, mens han holdt mig for munden. Jeg kørte grædende og skamfuld hjem og dagen efter fortalte jeg det til køkkenchefen. Han stillede spørgsmålstegn ved min historie og sendte mig hjem med en anbefaling om at søge et andet job. Jeg reagerede med at skubbe oplevelsen væk og fortsætte mit liv. 10 år senere blev det tydeligt for mig, hvor voldsomt et indgreb det havde været i min personlighed og mit liv. Jeg tog en beslutning om at gå i terapi. Det hjalp rigtig meget. Men først da jeg fik kontakt med mit indre barn på en indre rejse, blev jeg sat helt fri.

Angst er ret almindeligt:

Jeg har også haft en mild grad af angst for mørke som barn og helt ung. Det blev særligt begrænsende for mig, da jeg boede alene et sted, hvor jeg skulle gå et langt stykke i mørke fra bilen til min bolig. Jeg besluttede at konfrontere frygten ved at gå ud i mørket med en lygte. Jeg vendte opmærksomheden væk fra frygttankerne ved at tælle mine skridt. Så var tankerne optaget af noget andet. Det lettede problemet, så jeg kunne gå (i stedet for at styrte afsted med hjertet oppei halsen) ud til bilen, hvor jeg følte mig tryg. Da det kom lidt under kontrol, begyndte jeg at tænke på noget positivt, noget jeg var glad for, før jeg gik ud af døren. Jeg begyndte at slappe mere af og til sidst glemte jeg nødvendigheden af at styre min tanker og følelser. Nu er det trygt at bevæge mig i mørke.

Nærvær, åndedræt, bevægelse og lyd/sang er healing for krop og sind.

Om åndedrættet:

Åndedrættet er tæt forbundet til krop og psyke. Når du fx bliver forskrækket, frygtsom, bekymret, bliver stresset eller får angstanfald, bliver vejrtrækningen kort og overfladisk, kroppens muskler spænder op og du trækker vejret med den øverste del af brystkassen.
Den korte og overfladiske vejrtrækning aktiverer det sympatiske nervesystem og kæmp-flygt reaktioner. Hjertet slår hurtigere, og kroppen stresses. Iltningen af blodet bliver dårligere, og man kan få spændinger og smerter i musklerne omkring skuldre og hals, eventuelt hovedpine i løbet af dagen og svært ved at falde i søvn.

Effekten af en dybere og roligere vejrtrækning:
At være til stede i nuet
Påvirker gunstigt hjertet / kredsløbet
Påvirker syre- / basebalancen
Virker antistressende
Sænker blodtryk
Styrker immunforsvar
Påvirker til en bedre tarmcirkulation
Det er gratis at trække vejret
Styrker koncentrationsevne