Healing af stress

 

Stress er i bund og grund følelsesmæssig.

Følelser er centrale for oplevelsen af stress. Følelser som angst, utilstrækkelighed, mangel på kontrol og en enorm træthed eller udmattelse er ofte det, vi oplever, når vi føler os stressede.
I bund og grund er stress følelsesmæssig uro.
Stress vækker selvkritik og selvbebrejdelser og selvværdet bliver sendt på en ruchetur nedad.
Rigtig meget stress kommer af et overbelastet nervesystem. Vi presser os selv for at blive set og anerkendt, og mister kontakten med os selv.
Derfor har healing af stress først og fremmest fokus på at komme helt hjem i kroppen. Det er her vi genopbygger kontakten med os selv.
Selvkærlig omsorg, venlighed og blødhed overfor dig selv genopretter dine indre ressourcer på et dybere plan end tidligere.

Healing af stress er en holistisk behandling. Du bliver guidet ind i terapeutiske indre rejser med bla. andet healing af dit indre barn og den indre kritiker du lærer dig selv bedre at kende og får kontakt med dit indre omsorgsfulde og kærlige selv. Det sted i dig der accepterer og elsker dig, som den du er bag de tillærte vaner og tankemønstre.

Se også: Social stress 

Praktisk info

Måske har du brug for nogle sessioner til at give slip på nogle energiblokeringer.

Måske har du brug for et længere forløb til at heale fortiden.

Pris 700kr. pr. session. ca 1 time. Efter en session vil du ofte opleve en form for energiløft, dyb ro og kontakt med dig selv.

Rabat ved et længere forløb efter aftale

 

Krestine Hartmann

kontakt Krestine tlf: 22800538 E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Send gerne en SMS på 2280 0538, hvis du ønsker at blive ringet op for en samtale. Jeg vender tilbage samme dag.

Tidsbestilling kan aftales pr mail og SMS.

Healing af stress kan foregå:

-Hos mig i 4050 Skibby ved Frederikssund

-Og online via et link til Zoom, du får tilsendt.

Behandlingen virker fint online og det kan føles trygt for nogle at være hjemme hos sig selv. Nogle oplever det fysiske møde og healing som mere dybtvirkende for dem. Vi er forskellige og du vælger det, der er bedst for dig.

Min faglige baggrund er holistisk krop- og psykoterapeut siden 1996, energihealer, clairvoyant healer og træner i mindfulness stressreduktion

En udtalelse: Jalousi – og følelsesmæssig stress

Jeg har fået healet den følelsesmæssige stress, som jeg under healingsforløbet erfarede var startet meget tidligt i mit liv. Denne stress har fyldt meget i mine parforhold i form af jalousi. Den har skabt problemer for mig med frygt for at blive forladt og afvist både i parforholdet og på arbejde. Mit selvværd kunne ligge et lille sted og jeg var meget hård ved mig selv. Dette forløb har været afgørende for mig både i mit parforhold og i mit job som leder. Jeg er kommet i dybere indre balance og føler mig mere fri til at være mig selv – også i de udfordrende relationer.  Eva