Healing med klarsyn og psyko-spirituel vejledning – til at:

Elske dig selv og tænde dit indre lys

Få mere selvkærlighed og lære at lytte til dig selv

Finde dit indre ståsted og hvile i dig selv

Måske har du:

Problemer med at sove og føle dig udhvilet.

Svært ved at sætte grænser.

Mistanke om tidlige traumer, der fylder i dig.

Problemer i dine relationer privat eller på dit arbejde.

Svært ved at stå op for dig selv og give udtryk for, hvem du er.

Problemer med angst, overtænkning eller mange bekymringer.

Stress eller lever et liv med for højt pres fysisk og/eller følelsesmæssigt.

Jeg arbejder holistisk og inddrager blandt andet metoder og tilgange fra mindfulness, indre rejser, healing og andre visdomstraditioner.

Hvad kan du bruge et forløb med healing til:

Jeg kan give dig støtte, vejledning og healing til, at du kan blive en mere autentisk udgave af dig selv. Det vil sige at få indre balance, livskraft og tro på dig selv. Jeg anbefaler et forløb over minimum fem gange for at være sikker på, at du bliver støttet i at komme det rigtige sted hen i din proces.

Healingen fokuserer på at bringe balance i dit energisystem. Det betyder balance mellem krop, følelser og tanker samt det sjælelige. Dette betyder også balance mellem dig og din omverden, altså i dit hjemmemiljø og dine øvrige relationer. Desuden er det vigtigt, at du får styrket dit indre fundament, din jordforbindelse, så du står stærkt og trygt i dit fundament. Healingen arbejder også på at åbne og heale dit hjerte og skabe dybere forbindelse til dit indre lys/din sjæl.
Healingen kan virke som et energiboost, så du nemmere kan finde kraft og ressourcer i dig selv.

Du er meget velkommen til at booke en enkelt session med healing med klarsyn, for at være sikker på, at jeg er det rigtige valg for dig.

Du kan også kontakte mig for en kort afklarende samtale, for at høre om vi matcher.

Praktisk info

Telefon: 22 80 05 38

E-mail: kontakt@krestinehartmann.dk

Et forløb varer minimum 5 gange. Hver session varer fem kvarter og indeholder: en samtale – healing – afslutning

Pris for et forløb på 5 gange 2023: 2900kr

Betaling på MobilePay

Hvordan arbejder jeg

Krestine Hartmann

Krestine Hartmann

Sammen med healingen inddrager jeg som regel en særlig terapeutisk metode, hvor du bliver guidet ind i kroppen og vi sammen kommunikerer direkte med det, der sker i kroppen under healing. Det kan også være en indre rejse til en dybere del af dig selv, som vi kigger ind i.

Det er en stor hjælp til at komme hjem i dig selv, mærke dig selv og til at få ro i et overbelastet nervesystem. Det kan være, at du på den ene eller anden måde er ude af balance. Det kan være du er i relationer eller arbejdsmæssige sammenhænge, som slider på dit system. Måske er du ikke god til at lytte til de signaler, du får fra din krop. Eller måske er dit nervesystem overaktivt og har svært ved at komme i ro og afslapning. Det kan også være, at du føler dig drænet, træt eller overvældet.

Efter en healing vil du typisk opleve at forlade sessionen med en følelse af at være mere afslappet, glad og i balance. Det er meget almindeligt at være en smule træt resten af dagen, derfor er det godt at tage tid til at lade healingen arbejde i dig, da den fortsætter i nogen tid efter selve healingen.

Jeg anbefaler du finder tid til ro og væren resten af dagen og lade det synke ind. Hvis det passer til dig kan du meditere, skrive/tegne, gå en tur i naturen, tag et langt bad, eller hvad der støtter dig bedst. Husk også at drikke rigeligt vand!

Som en del af forløbet får du lydfiler til ro i sindet og til at støtte åbning af hjertet samt en video med healing, du kan bruge mellem møderne og når du har brug for det.

Anbefalinger:

Jeg har nu haft 2 sessioner med healing og klarsyn hos Krestine.
Så snart jeg mødte/så Krestine og hørte hende tale, fik jeg den største ro og tillid jeg længe har følt.
Krestine ramte spot on med sit klarsyn, på nogle essentielle udfordringer, jeg kæmper med.
Jeg oplever, når Krestine guider og healer mig, så kommer jeg så nemt hjem i mig selv, i kontakt med min inderste sjæl og det er meget rørende. Jeg oplever at komme i kontakt med min følelser og har mødt mit indre barn, som jeg har taget til mig og med mig, og ikke mindst, får jeg ro og håb om, at det hele nok skal gå.
At blive guide og healet af Krestine, skal opleves, det er svært at beskrive med ord, hvor rørende, hjælpsom og ro-givende det er.
Ligeledes laver Krestine de dejligste støttende lydfiler, som for mig, er blevet noget jeg lytter til mange gange, ikke mindst når jeg skal sove. De giver ro i nervesystemet og jeg har oplevet perioder med dyb søvn, som jeg ikke har haft i mange år.
Min varmeste TAK til Krestine.

“Jeg har med stor tryghed deltaget i en seance hos Krestine, her oplevede jeg at blive “genforenet” med mit indre barn, på en smuk, anerkendende og brugbar facon.
Krestine er professionel, empatisk og tillidsvækkende, og har, via seancen, hjulpet mig til genfinde mig selv , og har vist mig mine ressourcer/evner og de ting jeg fremadrettet skal arbejde med.
Der er skabt en større synlighed og sammenhæng på områder i mit liv.
Jeg kan klart anbefale Krestine.”