Clairvoyant rådgivning – og healing

Har du brug for:

At få ro på svære beslutninger og orden på et liv i kaos.

At finde din retning i livet – eller måske en ny retning i forhold til job, uddannelse, familie, en livs-vision?

At få sat ord på og healet en vanskelig situation?

Eller har du bare lyst til at udforske en vision for en ny begyndelse?

Clairvoyant rådgivning er en hjælp til at få sat ord på et problem og/eller en mulighed.

Jeg henter hjælp fra en højere kilde og “ser” på dit spørgsmål, på situationen, dine ressourcer og udfordringer.

Telefonclairvoyance er også en mulighed. Se under praktisk om clairvoyant rådgivning

Clairvoyant healing – meget populær

Jeg tilbyder også en kombination af clairvoyance og healing til at give slip på det, der blokerer din energi og dit fokus. Det understøtter dig i at tage en beslutning eller næste skridt.

Du kan bringe et problem op, som jeg ser ind i, sætter ord på og healer efterfølgende

I healingen kan der komme nogle bud på hjælp til selvhjælp fx en selvhealingsmetode, en meditation eller andet du kan arbejde videre med.

Eksempel på en oplevelse under healing skrevet af Lena: Krestine ramte meget præcist mit problem og til den afsluttende healing, som varede ca. 10 minutter, blev jeg fysisk berørt på den måde, at jeg først følte tunghed og knugen om hjertet, tårer kom trillende ned af kinden, som kort efter blev opløst og erstattet af glæde og lys (letheds følelse). Samtidig flød tankerne, om det vi havde talt om forinden. Her formede der sig for mig en god løsning, en erkendelse, som pludselig stod meget klart, om hvad der var den rigtige vej at gå, når jeg skulle følge mit hjerte.

Se flere udtalelser nederst
Praktisk og priser:

1. Clairvoyant rådgivning foregår hos mig i Skibby ved Frederikssund eller online på zoom.
Pris 700kr.

2. Clairvoyant healing foregår oftest på zoom men kan også være fysisk på min adresse

Pris 350kr for 35 min. 600kr for en time.

3. Telefonclairvoyance: Du kan ringe og få en telefonisk clairvoyance fx på et særligt spørgsmål, du har brug for svar på.

Pris telefonclairvoyance: 300kr. for 20 min.

Praktisk om telefonclairvoyance. Du ringer eller sender SMS med bestilling af tid. Du skriver/fortæller emnet, vi skal tale om og jeg tuner ind på dig og emnet før vi taler sammen. Det giver dig hurtigt og effektivt svar. Du har selvfølgelig mulighed for at spørge ind.

Sessioner på Zoom bliver naturligvis optaget og sendt til din e-mailadresse

Booking af tider HER eller ring 22 80 05 38 og få en særlig tid

Krestine Hartmann

Jeg er psykospirituel mentor, clairvoyant og healer.

Jeg har over 25 års erfaring i arbejdet med krop- og psykoterapi og healing. Herunder 10 år med mindfulness og loving kindness til stressreduktion for børn og voksne.

Fra 1996 – 2006 har jeg arbejdet med clairvoyance og healing samt krop- og psykoterapi.

Jeg vendte tilbage til mig fag, og efter nogle år som pædagogisk leder tog jeg mindfulness mig. Det har jeg arbejdet med fra 2012 – marts 2020, da Corona lukkede skoler og institutioner.

Jeg genoptog clairvoyancetræning og kanalisering ved siden af arbejdet med online terapi. Og nu i ´21 tilbyder jeg igen clairvoyant rådgivning i en ny form

Se også Clairvoyant business coaching og eventuelt denne artikel: clairvoyant reading og healing.

Udtalelser

En serie clairvoyant healing

Det er så givende for mig at få en ½ times clairvoyant healing hos dig hver anden uge, Krestine. Det virker beroligende og støtter mig i at gå fremad og holde fast i mig selv i en rigtig svær periode. Nogle gange er det ordene, der betydre mest, andre gange healingen der bare er så dejligt og holder noget tid. Min mand kan mærke, når jeg har talt med dig. KH. Gitte

Uddannelsesvalg

Du ramte lige på kornet de udfordringer og tanker jeg går og kæmper med. Nu føler jeg mig mere tryg og afklaret med mit uddannelsesvalg. Jeg har fået nogle rigtig gode bud på, hvordan jeg skal gribe de udfordringer an, jeg kommer til at møde på jobmarkedet. Du så også mine personlige udfordringer med at ville have tingene på en bestemt måde, som jeg nu kan forholde mig mere klart til. Alt i alt en meget brugbar retningsviser/kompas, jeg kan følge med mere ro i sindet. Healingen var helt kort bare rigtig dejligt. Bolette

Trang til natmad

Jeg kom til Krestine for at komme ud af en trang til godnatmad og drink hver aften. Foruden at natmaden gør, at jeg tager på, fornemmer jeg også, at den er med til at forringe min nattesøvn.

Krestine kiggede clairvoyant på, hvad der lå til grund for trangen. Herefter fik jeg en fantastisk healing og en god øvelse, som jeg har brugt her i  ugerne efter. Sammen med forståelsen for hvorfor jeg har trangen, har healingen og øvelsen medvirket til at den er væk. Det har givet en dejlig frihed at komme ud af vanen. Kærlig hilsen Lise

Kaos i livet

På anbefaling af en veninde ringede jeg til Krestine. Jeg beskrev kort min ret kaotiske livssituation. Herefter gik hun i gang med en clairvoyant reading. Det var, som om Krestine satte en projektør på mig og mit liv. Jeg var dybt overrasket, mens jeg lyttede, og kunne samtidig spejle mig i alt hvad Krestine sagde. Jeg følte mig set og forstået. Den efterfølgende øvelse og healing har givet mig redskaber til at få ro og overblik i mit liv. Tusind tak Krestine. KH Helle

Afsked på flere planer

Jeg stod – og er stadig – i en situation, der vender op og ned på mit liv. Jeg skal både tage stilling til et arbejdsmæssigt dilemma og sende mit barn med diagnose på efterskole. Jeg havde en masse rod og tankemylder i mit hoved,

I clairvoyancen præciserede Krestine tydeligt mit rod som 3 igangværende og store processer.

Krestine guidede mig ind i en øvelse, der gik ud på at spørge mit hjerte om svar. Dejlig og simpel øvelse. Jeg fik tydeligt svar – ro og fred – da jeg spurgte mit hjerte. Et godt svar til indledningen af healingen, hvor rodet i mit hoved” fyldte meget.

Efter healingen oplevede jeg ro med den beslutning, der formede sig i mig. Det, der før var rod i mit hoved, havde fået en orden og struktur. Jeg kan med ro i maven og sjælen (og hjertet) træde ud af det dødvande, jeg befandt mig i og gøre det der er rigtigt for mig.

Jeg fornemmede efterfølgende, at jeg nemt kan parkere 2 af processerne og give mig selv tid og ro til fordybelse i den proces, der er vigtigst for mig lige nu.

Her, godt og vel et par uger efter den sidste af de to clairvoyante healinger, føler jeg mig styrket og klar. Jeg har ro med min beslutning, som giver mig overskud til den vigtigste proces i mit liv lige pt.

De bedste hilsner fra
Katrine