Clairvoyant healing

Clairvoyant healing – healing indefra og ud.

De færreste undgår at opleve livskriser på et tidspunkt i deres liv. Det er forskelligt hvad vi oplever som krise men de mest almindelige livskriser er dødsfald i familien elle nære venner, stress og nedsat arbejdsevne eller tab af job, sygdom, skilsmisse og børn, som har det svært. Men også det at flytte eller få et barn kan føre til en krise.

Nogle henvender sig i forbindelse med tab af et særligt kæledyr, smerter, træthed, sorg og tristhed. Livskriser forstærkes når der ligger et traume i kroppen, som vi ikekhar taget os af. Et traume som vi måske ikke husker eller tænker på som et traume.

Clairvoyant healing er en måde at komme ind bag årsagen til det problem du ønsker healing til. Ved at gå til roden af problemet kan du forebygge, at det gentager sig igen og igen. I stedet for symptombehandling heales det, der startede problemet.

Hvordan foregår det

Sessionen starter med, at du sætter ord på, hvad der fylder i dig nu. Jeg bruger min klarfølelse til at skanne din energi. Når jeg har et indre billede af ubalancen, sætter jeg ind med healing ud fra helt nye og oldgamle metoder

Healing er ikke bare healing

Under eller efter healingen kommer der information om, hvad ubalancen handler om og hvordan den opstod. Måske i sidste måned, sidste år, for 20 år siden eller ved din fødsel – måske endnu tidligere.

Jeg sætter ord på det, der kommer. Nogle gange følger det et bud på hjælp til selvhjælp, du selv kan arbejde videre med.

Der kan også komme andre informationer, du har brug for i dit liv lige nu.

Se andres oplevelser nedenfor. Samt noget om hvad vrede gør ved vores biologi og livskvalitet.

Praktisk info

Pris 1 session: 600kr.
Er du i krise kan en serie på 3 – 6 sessioner, i højere grad skabe forandring og give dig værktøjer, du kan bruge fremover.

Pris 3 sessioner: 1500kr.

Send SMS eller ring til 22 80 05 38 for en samtale eller for at bestille tid. Du kan også skrive på Messenger. Jeg vender tilbage samme dag.

Du er også meget velkommen i Facebookgruppen mindful pause hvor du kan finde mange gaver til indre ro og klarhed.

Udtalelser om clairvoyant healing

Et længere forløb med clairvoyant healing – en særligt sensitiv

Det er så givende for mig at få en ½ times clairvoyant healing hos Krestine et par gange om måneden. Det støtter mig i de svære forandringsprocesser jeg gennemgår. Nogle gange er det kun samtale og andre gange mest healing med informationer fra Krestines kanal. Det giver både aha-oplevelser og hjælp til at holde fast i mig selv, når det er svært. KH. Ditte

Eksempel på en oplevelse under healing ved 2 session: Krestine ramte meget præcist mit problem og til den afsluttende healing, som varede ca. 10 minutter, blev jeg fysisk berørt på den måde, at jeg først følte tunghed og knugen om hjertet, tårer kom trillende ned af kinden, som kort efter blev opløst og erstattet af glæde og lys (letheds følelse). Samtidig flød tankerne, om det, vi havde talt om forinden. Her formede der sig for mig en god løsning, en erkendelse, som pludselig stod meget klart, om hvad der var den rigtige vej at gå, når jeg skulle følge mit hjerte. Lena

Ud af en dum vane

Jeg kom til Krestine for at komme ud af en trang til natmad, der havde stået på siden jeg var ung. Jeg fornemmer, at lige præcis den vane medvirker til en urolig nattesøvn. Nu er det et problem og det lykkes ikke rigtig selv at komme fri.
Krestine kiggede clairvoyant på, hvad der lå til grund for trangen. Herefter fik jeg en virkelig dejlig healing og en god øvelse, som jeg har brugt her i ugerne efter. Sammen med forståelsen for hvorfor jeg har trangen, har healingen og øvelsen medvirket til, at den er væk. Det har givet en dejlig frihed at komme ud af vanen. Kærlig hilsen Lise

Vrede har stor indflydelse på vores trivsel og vrede skaber stress i krop og sind

Noget om vrede

Ophobet vrede kan blandt andet medvirke til stress, fordøjelsesproblemer og angst. Dette opløses ikke altid med en enkelt healing. Det kan kræve en ”fordøjelsesproces” at slippe gammel vrede. Ved vrede er nervesystemet i alarmberedskab, det er svært at finde helt ro og slappe af.

Hvordan vi opfatter vrede, giver udtryk for det og håndterer det, har både med arv og miljø at gøre.

Det kan være forbundet med ubehag, skam og angst at give udtryk for vrede. Mange opfatter det som forbudt at vise vrede og er bange for at gøre det. Mens andre får et adrenalinkicik af at udtrykke deres vrede.

Du kan også være vokset op i en familie, hvor man reagerer automatisk med at udtrykke frustrationer, dømme, skælde ud og kritisere, råbe eller hælde vrede ud over andre. Eller måske går rundt med en undertrykt vrede som kommer til udtryk i en passiv aggressiv form.

Vrede skaber stress i kroppen og hjernen, og man lukker sit hjerte. Det er et utrygt miljø at være sårbar i.

I kroppen kan undertrykt vrede sætte sig som en klump i maven eller komme til udtryk som hovedpine, kvalme, spændinger, problemer med fordøjelse.

Din krop vil på den ene eller anden måde oftest fortælle dig, at der er ubalance i dit system ved at give dig forskellige symptomer. Vær opmærksom på symptomerne frem for blot at ignorere og vænne dig til dem, så de bliver en del af hverdagen med det ubehag og de risici, det kan medføre.

Det er muligt at heale sin vrede