Clairvoyant healing

Clairvoyant healing – healing indefra og ud.

Clairvoyant healing er en måde at komme ind bag årsagen til det problem du ønsker healing til. Ved at gå til roden af problemet kan du forebygge, at det gentager sig igen og igen. I stedet for symptombehandling heales det, der startede problemet.

Hvordan foregår det

Sessionen healing starter med, at du sætter ord på, hvad du har brug for healing til. Jeg bruger min klarfølelse til at skanne din energi. Når jeg har et indre billede af ubalancen, sætter jeg ind med healing ud fra en oldgammel metode bl. a. den Violette flamme

Healing er ikke bare healing

Under eller efter healingen kommer der information om, hvad ubalancen handler om og hvordan den opstod. Måske i sidste måned, sidste år, for 20 år siden eller ved din fødsel – måske endnu tidligere.

Jeg sætter ord på det, der kommer. Nogle gange følger det et bud på hjælp til selvhjælp, du selv kan arbejde videre med.

Der kan også komme andre informationer, du har brug for i dit liv lige nu.

Din session bliver gemt og sendt til dig

Da healingen kan indeholde vigtige informationer, bliver sessionen optaget, når det foregår online. Du får den senere tilsendt som en lydfil
Hvis du vælger at komme ud til mig, bliver det optaget på diktafon.

Se andres oplevelser nedenfor. Samt noget om hvad vrede gør ved vores biologi og livskvalitet.

Praktisk info

Pris 1 session: 600kr.
I nogle situationer fx under en skilsmisse, start af nyt job eller opsigelse fra job, og livskriser – måske en svær beslutning om noget vigtigt i dit liv kan en serie på 3 – 6 sessioner, i højere grad skabe forandring og give dig værktøjer, du kan bruge fremover.
Pris 3 sessioner: 1500kr.
Pris pr. session ved forløb på mere end 3 gange 35min 350kr.

Kontakt

Send SMS eller ring til 22 80 05 38 for en samtale eller for at bestille tid. Du kan også skrive på Messenger. Jeg vender tilbage samme dag.

Du er også meget velkommen i Facebookgruppen hvor du kan finde mange gaver til indre ro og klarhed.

Udtalelser om clairvoyant healing

Et længere forløb med clairvoyant healing – en særligt sensitiv

Det er så givende for mig at få en ½ times clairvoyant healing hos Krestine et par gange om måneden. Det støtter mig i de svære forandringsprocesser jeg gennemgår. Nogle gange er det kun samtale og andre gange mest healing med informationer fra Krestines kanal. Det giver både aha-oplevelser og hjælp til at holde fast i mig selv, når det er svært. KH. Ditte

Eksempel på en oplevelse under healing ved 2 session: Krestine ramte meget præcist mit problem og til den afsluttende healing, som varede ca. 10 minutter, blev jeg fysisk berørt på den måde, at jeg først følte tunghed og knugen om hjertet, tårer kom trillende ned af kinden, som kort efter blev opløst og erstattet af glæde og lys (letheds følelse). Samtidig flød tankerne, om det, vi havde talt om forinden. Her formede der sig for mig en god løsning, en erkendelse, som pludselig stod meget klart, om hvad der var den rigtige vej at gå, når jeg skulle følge mit hjerte. Lena

Ud af en dum vane

Jeg kom til Krestine for at komme ud af en trang til natmad, der havde stået på siden jeg var ung. Jeg fornemmer, at lige præcis den vane medvirker til en urolig nattesøvn. Nu er det et problem og det lykkes ikke rigtig selv at komme fri.
Krestine kiggede clairvoyant på, hvad der lå til grund for trangen. Herefter fik jeg en virkelig dejlig healing og en god øvelse, som jeg har brugt her i ugerne efter. Sammen med forståelsen for hvorfor jeg har trangen, har healingen og øvelsen medvirket til, at den er væk. Det har givet en dejlig frihed at komme ud af vanen. Kærlig hilsen Lise

Min historie bag clairvoyant healing.

Jeg havde store problemer med maven og fordøjelsen.

Krestine Hartmann

En kvinde i mit netværk kan noget, hun kalder medicinsk healing, som en af de få i Danmark. Jeg bad hende hjælpe mig med maven, som havde været et on going problem.

Karen så hurtigt, at der var en mand, jeg følte mig svigtet af og som jeg stadig var vred på. Jeg var ikke bevidst om, at jeg var vred på ham. Tænkte, det er jo over 40 år siden, der er løbet meget vand gennem åen siden. Men i samtalen bliv jeg bevidst om, at jeg havde undskyldt hans opførsel og taget ansvaret på mig. Også hans del af ansvaret for svigtet. Så jeg gav vreden plads til at komme igennem og begyndte at mærke den.

Selve healingen var FANTASTISK. Jeg følte fred, lethed, glæde.

Dagen efter efterlyste jeg muligheden for et kursus. Jeg ville lære denne form. Og det ordnede Karen.

Efter healingen kunne jeg selv arbejde videre med healing af mit mave-tarmsystem med redskaber fra min egen “værktøjskasse”. Nu med endnu et værktøj.

Vores følelser og historie om os selv og vores liv har stor indflydelse på både indre og ydre harmoni. Følelser kan forstyrre den menneskelige biologi og sindets balance. Det inddrager jeg i arbejdet med clairvoyant healing.

Se evt. også medarbejderhealing med coaching

Under udtalelserne kan du læse om, hvordan (især undertrykt) vrede har indflydelse på vores livskvalitet

Noget om vrede

Ophobet vrede kan blandt andet medvirke til stress, fordøjelsesproblemer og angst. Dette opløses ikke altid med en enkelt healing. Det kan kræve en ”fordøjelsesproces” at slippe gammel vrede. Ved vrede er nervesystemet i alarmberedskab, det er svært at finde helt ro og slappe af.

Det kan være forbundet med ubehag, skam og angst at give udtryk for vrede. Mange opfatter det som forbudt at vise vrede og er bange for at gøre det. Hvordan vi opfatter vrede, giver udtryk for det og håndterer det, har både med arv og miljø at gøre.

I kroppen kan undertrykt vrede sætte sig som en klump i maven eller komme til udtryk som hovedpine, kvalme, spændinger, problemer med fordøjelse.

Din krop vil på den ene eller anden måde oftest fortælle dig, at der er ubalance i dit system ved at give dig forskellige symptomer. Vær opmærksom på symptomerne frem for blot at ignorere og vænne dig til dem, så de bliver en del af hverdagen med det ubehag og de risici, det kan medføre.

Du kan også være vokset op i en familie, hvor man reagerer automatisk med at råbe eller kaste med ting og hælde vrede ud over andre. Hvis du har det mønster, skaber du afstand frem for kærlighed og omsorg. Det du i virkeligheden beder om, men har svært ved at udtrykke er kærlighed, omsorg og at blive set som den du er.