Clairvoyant healing er en sjælssamtale

Velkommen til et dybt og healende møde med dig selv

Vi starter med sammen at finde ind til problemets kerne gennem samtale og mit clairvoyante syn. Vi arbejder med det hele menneske i dig, der virker healende og forløsende på krop, sind og sjæl. Det kan fx væe gennem indre rejser med kropslige energiøvelser, indre barn og kontakt med følelser

Vi finder ind til, hvad der dræner dig, giver træthed, modløshed, eller uhensigtsmæssige livsmønstre

Under eller efter healing sætter jeg ord på, hvad jeg ser og mærker, så du er med i processen.

Budskaberne kan være meget healende i sig selv.

Nogle har bare brug for en eller et par sessioner, for at komme videre af sin vej, mens andre har brug for en mere dybtgående proces.

Pris 1 session: 900kr.

Krestine Hartmann

Pris pr. session ved længere forløb efter aftale

En session kan være online, så får du et link til sessionen. Online sessioner bliver optaget, og du får tilsendt en lydfil efterfølgende

Du kan også komme hos mig i Skuldelev 4050 Skibby, hvor du kan få psykisk massage med healing

Kontakt:

Send SMS eller ring til 22 80 05 38 for en samtale eller for at bestille tid. Du kan også skrive på Messenger. Jeg vender tilbage samme dag.

Du er også meget velkommen i Facebookgruppen Indre ro og hjertekontakt. Her kan du kan finde små gaver til indre ro og klarhed.

Udtalelser om clairvoyant healing

Et længere forløb med clairvoyant healing

Det er så givende for mig at få en 1 times clairvoyant healing hos Krestine en gang om måneden. Det støtter mig i de svære forandringsprocesser jeg gennemgår. Nogle gange er det mest samtale og andre gange mest healing med informationer fra Krestines kanal. Det giver aha-oplevelser og støtte til at holde fast i mig selv, når det er svært. KH. Ditte

Jalousi – og følelsesmæssig stress

Jeg har haft længere onlineforløb hos Krestine, med fokus på indre ro og hjertekontakt. For mig har det først og fremmest handlet om at ændre på jalousi, som jeg har været generet af gennem flere år. Anfald, hvor jeg har følt at jeg ikke var noget værd og at min mand kunne finde en der er både klogere og smukkere, og meget bedre end jeg. Samtidig har jeg været flov over at have denne følelse…
Nu skal jeg ligefrem lede efter følelsen for at genkalde mig, hvordan det var. Som en ekstra gevinst har jeg fået healet den følelsesmæssige stress, der lå bag jalousien. Dette er en kæmpe hjælp i mit job som leder. Jeg er kommet i dybere indre balance og føler mig mere fri til at være mig selv. Eva

Eksempel på en oplevelse under healing:

Krestine ramte meget præcist mit problem, og til den afsluttende healing blev jeg fysisk berørt på den måde, at jeg først følte tunghed og knugen om hjertet, tårer kom trillende ned af kinden, som kort efter blev opløst og erstattet af glæde og lys (letheds følelse). Samtidig flød tankerne, om det, vi havde talt om forinden. Her formede der sig for mig en god løsning, en erkendelse, som pludselig stod meget klart, om hvad der var den rigtige vej at gå, når jeg skulle følge mit hjerte. Lena

Ændring af en nedbrydende vane

Jeg kom til Krestine for at komme ud af en mangeårig trang til natmad og drink hver aften. Foruden at natmaden gør, at jeg tager på, fornemmer jeg også, at den er med til at forringe min nattesøvn og der ligger noget bag.
Krestine kiggede clairvoyant på, hvad der lå til grund for trangen. Herefter fik jeg en fantastisk healing og en god øvelse, som jeg har brugt her i ugerne efter. Sammen med forståelsen for hvorfor jeg har trangen, har healingen og øvelsen medvirket til at den er væk. Det har givet en dejlig frihed at komme ud af vanen. Kærlig hilsen Lise

Lidt mere om clairvoyant healing

Vores følelser og historie om os selv og vores liv har stor indflydelse på både indre og ydre harmoni og på vores beslutninger. Når noget føles svært, kan vi have en tendens til at ryge op tankerne, for ikke at mærke ubehaget ved svære følelser. Så bliver følelserne ved med at gentage sig. De bliver ikke healet. uhelede følelser kan forstyrre både din indre biologi, sindets balance og kontakten med sjælen. Det inddrager jeg i arbejdet med clairvoyant healing.

Noget om vrede

Ophobet vrede kan blandt andet medvirke til stress, fordøjelsesproblemer og angst. Dette opløses ikke altid med en enkelt healing. Det kan kræve en ”fordøjelsesproces” at slippe gammel vrede. Ved vrede er nervesystemet i alarmberedskab, det er svært at finde helt ro og slappe af.

Der ligger meget uforløst vrede bag angst og depression.

Det kan være forbundet med ubehag, skam og angst at give udtryk for vrede. Mange opfatter det som forbudt at vise vrede og er bange for at gøre det. Hvordan vi opfatter vrede, giver udtryk for det og håndterer det, har både med arv og miljø at gøre.

I kroppen kan undertrykt vrede sætte sig som en klump i maven eller komme til udtryk som hovedpine, kvalme, spændinger, problemer med fordøjelse.

Din krop vil på den ene eller anden måde oftest fortælle dig, at der er ubalance i dit system ved at give dig forskellige symptomer. Vær opmærksom på symptomerne frem for blot at ignorere og vænne dig til dem, så de bliver en del af hverdagen med det ubehag og de risici, det kan medføre.

Du kan også være vokset op i en familie, hvor man reagerer automatisk med at råbe eller kaste med ting og hælde vrede ud over andre. Hvis du har det mønster, skaber du afstand frem for kærlighed og omsorg.

Det du i virkeligheden beder om, men har svært ved at udtrykke er kærlighed, omsorg og at blive set som den du er.